Horoscopul zilei de 9 iulie 2019

Berbec

Azi trebuie să fii atentă la detalii. Mai ales la detaliile de comunicare. Asta te poate ajuta foarte mult, mai ales ca imagine la locul de muncă. Dacă nu vei fi atentă, ai putea avea de pierdut, în detrimentul altor colegi.

Taur

Azi s-ar putea să te trezești implicată într-un mic conflict la locul de muncă. Dacă e cazul, asumă-ți responsabilitatea, pentru că așa e normal. Dacă nu e vina ta, și nu înțelegi cum a ajuns acest scandal până la tine, spune asta clar și rezolvă problema prin comunicare, cu calm.

Gemeni

Sunt șanse mari ca azi să ți se facă o propunere inedită, legată cel mai probabil de o colaborare. O să ți se pară foarte tentantă această ofertă, mai ales că e vorba de mai mulți bani în joc, însă ai mare grijă ce acte semnezi. Citește totul cu atenție.

Rac

Orice s-ar întâmpla azi, trebuie să știi că cei din jur sunt conștienți de valoarea ta, însă tu ești singura în măsură să îți promovezi experiența și cariera, în general. Așa că dacă ți se propune o colaborare, însă e nevoie să dai mai multe detalii despre tine, nu lua asta ca pe un lucru rău, ci ca pe o oportunitate.

Leu

Azi ai putea primi declarații de dragoste neașteptate, care îți vor da puțin lumea peste cap, pentru că nu vin din partea partenerului de cuplu, ci din partea altcuiva. Gândește-te bine înainte de a face orice pas în această direcție.

Fecioară

Azi ar trebui să te bucuri de rezultatele muncii tale, pentru că meriți asta. Primești vești importante despre ceva ce are legătură cu job-ul, dar și felicitări și multe laude. Încearcă să extragi din tot acest feedback energie și pentru proiectele viitoare, să te motivezi singură și să accepți că meriți toate aceste lucruri grozave!

Balanţa

Conflictele de la locul de muncă îți pot afecta imaginea în firmă. Încearcă să te retragi dacă simți că situația devine de necontrolat. Dacă e nevoie, vorbește cu superiorii tăi pentru a te asigura că n-o să se mai întâmple așa ceva.

Scorpion

E o zi minunată pentru tine, însă va exista și un moment mai puțin plăcut. Da, toate merg ca pe roate, dar cu o excepție. Excepția aceasta are legătură cu casa și poate însemna o stricăciune, o pagubă, ceva în care trebuie să investești de urgență o sumă de bani. Dar problema se rezolvă repede!

Săgetător

Azi ai parte de multă afecțiune, însă nu de la persoana de la care ți-ai dori tu să vină astfel cuvinte sau gesturi. De ceva vreme te tot gândești la cineva și nu ai curaj să-i dezvălui sentimentele tale. Ar fi bine să-ți iei inima în dinți și să îndrăznești... până la urmă, nu prea ai nimic de pierdut!

Capricorn

Azi ești concentrată pe bani, pe bugete, pe calcule... Partenerul de cuplu rămâne șocat când îți vede această latură matematică cel mai probabil necunoscută până acum. Însă totul e spre bine, pentru că împreună reușiți să economisiți o sumă destul de mare, pe care o puteți investi mai apoi într-o vacanță.

Vărsător

Azi te pregătești de o călătorie, de o vacanță sau de un drum în interes profesional. Sunt multe de pus la punct până la plecare, iar asta îți dă o ușoară stare de anxietate, dar ai noroc că primești susținere din toate părțile, așa că nu ar trebui să întâmpini nicio problemă majoră.

Peşti

Azi vrei să te ții departe de bârfe și comentarii răutăcioase, însă se pare că o situație de la locul de muncă a creat o zarvă nemaiîntâlnită până acum... Chiar dacă restul se implică în astfel de activități, să știi că nu e musai să te implici și tu. Retrage-te sau abține-te de la comentarii.