Horoscopul zilei de 9 iulie 2018

Berbec

Te pregătești să accepți o ofertă sau cel puțin să analizezi o ofertă azi. Ar putea avea legătură atât cu o viitoare casă, cât și cu un viitor loc de muncă. Ai toate șansele să fii mulțumită de această ofertă și să o accepți.

Taur

O mică problemă de sănătate îți dă planurile peste cap. Ești stresată din această cauză, deși nu ar trebui. Ai mai multă grijă de corpul tău de acum înainte, dacă nu vrei să mai treci prin astfel de momente.

Gemeni

Dragostea îți dă bătăi de cap azi, pentru că nu reușești deloc să te înțelegi cu partenerul de cuplu. Vă doriți lucruri total opuse și nici nu sunteți dispuși să faceți compromisuri. O discuție sinceră v-ar putea ajuta, dar va trebui să vă calmați înainte.

Rac

Azi încerci să faci lumină într-o problemă cu care te confrunți de multă vreme. Ai șansa de a o rezolva, dar numai dacă insiști și dacă reușești să ieși din zona ta de confort. Atenție la cuvintele pe care le folosești.

Leu

Ai toate șansele să primești vești bune azi, mai ales legate de bani sau de o investiție recentă pe care ai făcut-o. Pot apărea mici conflicte în cuplu, dar se vor calma rapid și situația va reveni la normal.

Fecioară

Te bucuri de o zi plină de surprize la locul de muncă. Cineva o să-ți ofere oportunitatea unui nou proiect, din care ai de învățat foarte multe lucruri, și pe care cel mai probabil că o să îl accepți fără să stai pe gânduri. Astrele sunt de partea ta.

Balanţa

Sunt șanse mari să primești niște vești legate de sănătate azi. Nu sunt probleme, nu ai de ce să te îngrijorezi, doar că ar trebui să te odihnești mai mult și să nu te mai stresezi, ceea ce știai și tu deja.

Scorpion

Azi ai toate șansele să te apropii de o persoană la care până acum visai în secret. O să-ți dea emoții mari ziua de azi, dar sunt emoții frumoase, fluturi în stomac, drept urmare n-ai de ce să-ți faci griji.

Săgetător

Ai șanse să faci rost de bani azi, iar asta te entuziasmează peste măsură pentru că ești într-o perioadă în care ai cheltuieli destul de mari. Încearcă să pui bine o parte din sumă, pentru zile mai grele...

Capricorn

Te dedici complet muncii astăzi, deși visezi la vacanță și nu mai ai deloc răbdare... dar pentru că ești o persoană responsabilă și corectă, știi, pe de altă parte, că dacă te vei afunda în muncă, timpul va trece mai repede. Ceea ce și faci.

Vărsător

Ai de rezolvat o problemă ce ține de un împrumut. Fie ai de restituit bani, fie ai de primit de la cineva, cert e că se tot amână momentul întâlnirii, iar asta te face să te simți inconfortabil. Nu-ți fie frică să-ți impui punctul de vedere.

Peşti

Te bucuri de ceea ce îți oferă ziua de azi, având în vedere că ai avut o zi nu foarte reușită ieri. O să încerci să faci multe lucruri pe parcursul acestei zile și chiar vei reuși, mai ales în plan profesional.