Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Berbec

Îți va fi foarte greu să te împarți între cerințele de la locul de muncă și cerințele familiei, iar astăzi va trebui să fii mai diplomată ca niciodată pentru că poate izbucni un conflict în acest sens.

Taur

Azi dai dovadă de multă rezistență psihică și ai ocazia să atragi în viața ta ceea ce-ți dorești. Gândește doar pozitiv și lasă optimismul să-ți curgă prin vene.

Gemeni

Evită să intri în conflicte și dialoguri în contradictoriu pentru că modul acid în care-ți vei susține azi punctul de vedere te poate distanța de cei dragi.

Rac

Gânduri confuze, tensiuni emoționale și stări afective bulversante pot pune astăzi stăpânire pe tine și te sfătuim să eviți deciziile majore, dar mai ales dialogurile pe teme sensibile, delicate.

Leu

Este o zi favorabilă pentru a petrece timp cu cei dragi, pentru a te întâlni cu prietenii și pentru a da curs unor invitații mai vechi. Profită și distrează-te din plin!

Fecioară

Încearcă să fii mai indulgentă cu cei din jur și chiar dacă te deranjează atitudinea acestora sau cerințele lor, nu da naștere tensiunilor, ci retrage-te.

Balanţa

Se anunță o zi destul de obositoare la locul de muncă, cu multe task-uri și sarcini urgente. Te sfătuim să nu stai peste program pentru că starea de sănătate este vulnerabilă.

Scorpion

Dacă vin spre tine propuneri și oferte de continuare a studiilor, de participare la cursuri și seminarii de dezvoltare profesională, te sfătuim să te implici cu entuziasm. Ai șanse să-ți descoperi noi abilități, noi talente native.

Săgetător

Banii pot fi subiect de discuție în cuplu, mai ales dacă tu sau partenerul ați cheltuit peste măsură în perioada sărbătorilor. Atenție! Restricțiile financiare pot veni cu tensiuni.

Capricorn

Simți nevoia să reiei o legătură cu o persoană dragă, cel mai probabil cu o rudă cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Felicitări pentru inițiativă!

Vărsător

Vei da dovadă de multă seriozitate, conștiinciozitate și responsabilitate la locul de muncă și poți crește în ochii superiorilor. Atenție, însă, să nu fii percepută ca rigidă și arogantă de către colegi.

Peşti

Simți nevoia să petreci timp cu cei dragi, cu persoana iubită, mai ales dacă ești la începutul unei relații. Atenție, însă, la modul în care-ți exprimi trăirile și sentimentele pentru a nu speria și a îndepărta pe celălalt fără să vrei.