Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2019

Berbec

Azi ai nevoie de liniște și de odihnă. Dacă vei reuși să faci ceva pentru a obține asta, poate să lucrezi de acasă, de exemplu, o să ai cele mai bune idei. Pentru că o minte odihnită nu se compară niciodată cu un psihic dărâmat. Profită de ideile creative!

Taur

Chiar dacă nu ai chef sau nu ai energie, să știi că azi e o zi foarte bună pentru comunicare și pentru planuri de viitor. Dacă voiai să discuți cu șeful tău despre noi proiecte, de exemplu, sau despre ideile tale, azi e momentul!

Gemeni

Prietenii încearcă azi să te scoată din starea depresivă în care te-ai afundat în ultima perioadă. E momentul să te lași dusă de val și să le asculți propunerile, pentru că nimeni nu-ți vrea răul. Fii mai deschisă!

Rac

Încep să apară niște oportunități din care poți scoate bani frumoși, fără prea mult efort. Da, poate că o să ți se pară ciudat în primă fază, dar e momentul să treci la acțiune. De azi, ieși din starea de hibernare și te pui pe treabă!

Leu

O mică problemă birocratică îți dă bătăi de cap. Dar tu ești mai puternică decât orice provocare îți apare în cale așa că nu te împiedici de asta și rezolvi totul cât de repede posibil. Ceilalți vor rămâne uimiți de calitățile tale.

Fecioară

Azi te vei vedea nevoită să iei o decizie importantă, fără să ai prea mult timp la dispoziție. Circumstanțele te pun într-o situație neplăcută, însă dacă îți vei asculta intuiția, totul va fi bine, ai să vezi!

Balanţa

Azi o să ai șansa de a face o alegere importantă - să urmezi un drum lung sau anevoios spre o realizare importantă sau să o iei pe scurtătură? Ai grijă ce alegi, pentru că viitorul tău va depinde de asta, iar lucrurile care par că sunt prea frumoase pentru a fi adevărate... sunt chiar așa, înșelătoare!

Scorpion

Astăzi primești vești legate de bani. Partea extraordinară e că e vorba de bani care vin spre tine și pentru care nu ai depus prea mare efort. Partea mai puțin plăcută e că în scurt timp vei afla și cum vei cheltui acei bani pentru că, din păcate, o problemă se ivește imediat la orizont.

Săgetător

Veștile pe care le primești azi și care în primă fază îți par vești proaste, s-ar putea să nu fie chiar așa de proaste precum crezi tu. Totul ține de perspectivă și de modul în care știi și poți să te adaptezi situațiilor.

Capricorn

O zi în care faci o faptă bună e o zi reușită! Concentrează-te mai puțin pe partea negativă a vieții și mai mult pe aspectele pozitive. Toată lumea știe că ești o persoană care pune răul înainte de toate, iar asta nu e o reputație grozavă...

Vărsător

Te bucuri mult azi la aflarea unor vești din partea partenerului de cuplu ori a unei persoane foarte apropiate. Cel mai probabil, e vorba de niște planuri de vacanță pe care tu le-ai tot amânat, din cauza lipsei de bani, dar iată că cineva te va scoate din acest impas!

Peşti

Dacă vrei să obții ceva azi de la șefi, spune lucrurilor pe nume. Nu mai apela la ocolișuri, pentru că n-o să-ți meargă, comunicarea va fi îngreunată. Spune ce gândești, cum gândești, fără teamă de nimic - impune-ți punctul de vedere, pentru că superiorii îți vor aprecia sinceritatea.