Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Berbec

Ești foarte emoțională și sentimentală astăzi și nu este exclus ca în urma unui conflict sau a unei decizii personale să închei o relație, o poveste de iubire care nu mai funcționează așa cum îți dorești.

Taur

Un dialog cu familia sau un eveniment petrecut în familie poate aduce ruperea unor legături, încheierea unei etape în relația cu cei dragi. Poate fi vorba inclusiv de o mutare sau schimbare de domiciliu.

Gemeni

Ceva se schimbă în modul în care interacționezi cu cei din jur, poate vei transmite niște mesaje prea autoritare, poate vei comunica deficitar sau vei spune mai mult decât sunt pregătiți ceilalți să audă.

Rac

Este posibil să pierzi o sumă de bani, să fii păcălită sau o sursă de venit să ți se încheie. Poate fi vorba și de faptul că ești foarte emoțională astăzi și cheltui excesiv pe lucruri luxoase de care se va dovedi ulterior că nu ai nevoie.

Leu

Luna pLină de astăzi se formează întocmai în semnul tău și poate aduce încheierea unei etape de viață, fie că este vorba de viața personală, fie de cea profesională. Oricum ar fi, încearcă să nu te lași condusă de emoțiile momentului pentru că tot răul va fi spre bine.

Fecioară

Azi nu lua decizii radicale pentru că starea psihică poate fi sensibilă și raționamentul îți poate juca feste. Cel mai bine este să-ți canalizezi energia pentru a te vindeca sufletește, emoțional și psihic. Este momentul să alungi niște frici și să dizolvi niște obsesii.

Balanţa

O relație de prietenie se poate încheia astăzi sau, cel puțin, ceva se va schimba în modul în care ai văzut un grup de persoane sau o persoană. Aceeași situație se poate petrece inclusiv în viața sentimentală. Este momentul să lași trecutul în spate.

Scorpion

Se poate să-ți faci niște planuri noi privind situația profesională, iar acest aspect poate aduce inclusiv încheierea unui capitol în carieră. Axează-te mai mult pe imaginea ta și vezi ce trebuie să schimbi și să lași în urmă pentru a ieși în față și a te bucura de recunoaștere.

Săgetător

Relația cu o persoană din străinătate se poate încheia astăzi sau încheierea poate viza o călătorie, un curs, o etapă de studiu. Principiile tale de viață pot trece printr-o schimbare majoră.

Capricorn

Poți avea parte de niște situații interesante care să vizeze o moștenire, un bun de patrimoniu, un partaj sau poate se încheie o etapă de cuplu, - aspect conturat în cazul celor care au banii la comun cu partenerul.

Vărsător

Este o zi tensionată penmtru tine în plan relațional. Ai grijă pentru că o relație de lungă durată se poate încheia și contextul se conturează cu atât mai mult cu cât este vorba de prea multe disfuncționalități la mijloc.

Peşti

Starea de sănătate poate fluctua astăzi, însă orice simptom vei avea, gândește-te care este cauza spirituală, cauza psihică. Influența subconștientului poate fi mare și poate cauza disfuncții organice.