Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Berbec

O persoană din trecut te-ar putea căuta azi, pentru a relua legătura sau măcar pentru a-și cere scuze. O să te dea peste cap prezența acestui om în viața ta, atunci când te așteptai cel mai puțin.

Taur

Astrele te împing de la spate azi. Nu prea aveai chef de făcut nimic, cu toate acestea, într-un mod neașteptat, rezolvi o mulțime de lucruri. Spre seară, un telefon de la o persoană apropiată te scoate din casă.

Gemeni

Nu știi ce să mai faci pentru a te ascunde azi. Nu ai chef de socializare, însă familia sau prietenii trag de tine și încearcă să te ademenească să ieși din casă prin tot felul de tactici. Niște aer proaspăt nu ți-ar strica.

Rac

Atenție la relația de cuplu! Pot să apară probleme de comunicare, iar o ceartă cu persoana iubită ar îngreuna planurile de viitor. Mai bine acceptă un mic compromis.

Leu

Azi e momentul să iei o decizie importantă pentru viitorul tău. Ia această hotărâre cu inima, pentru că inima și intuiția te vor îndrepta spre cea mai bună variantă.

Fecioară

Bucură-te de o zi așa cum îți doreai. Fără zgomot, fără agitație, fără bătăi de cap. Astăzi îți acorzi timp ție și nevoilor tale și te ascunzi de lumea înconjurătoare. E o zi liniștită, în care simți că te regăsești.

Balanţa

Șansele ca azi să cunoști o persoană nouă, interesantă, sunt foarte mari. Conversația ar putea decurge de parcă v-ați fi știut de o veșnicie. O să fii atrasă de această persoană din primul moment.

Scorpion

Azi rezolvi niște lucruri prin casă și încerci să-ți organizezi timpul cât mai bine, astfel încât seara să te poți bucura de planurile pe care le aveai, împreună cu jumătatea ta sau cu o persoană de care îți place foarte mult.

Săgetător

Încerci să ieși dintr-o situație ușor neplăcută, dar nu știi cum să acționezi în continuare. Sfaturile unei persoane mai în vârstă te-ar putea ajuta mult astăzi. Ține cont însă și de intuiția ta.

Capricorn

O escapadă la munte, sau de ce nu, poate chiar la mare, ori undeva la țară, în afara orașului, este exact ceea ce-ți lipsea. O să-ți dai seama de asta abia când vei ajunge la destinație.

Vărsător

Azi vânezi reduceri, profiți de oferte și faci cele mai bune afaceri. E momentul să strălucești și în grupul de prieteni, acolo unde cineva îți pune în evidență calitățile de lider.

Peşti

Primești numai vești bune azi, vești legate de relația unei persoane apropiate. Ai fost sprijin pentru această persoană, iar acum bunătatea se va întoarce spre tine.