Horoscopul zilei de 9 februarie 2018

Berbec

Viața ta e dată peste cap azi de o veste neașteptată, care poate avea legătură cu un prieten. S-ar putea ca această persoană, de care ești foarte apropiată, să plece undeva departe, iar asta te întristează foarte rău. Profită de timpul care v-a rămas împreună!

Taur

Azi încerci să afli adevărul într-o privință, iar goana ta după adevăr ar putea avea legătură cu o minciună care ți s-a spus recent. Acum bănuiești pe toată lumea că-ți ascunde anumite lucruri, ceea ce nu îți face bine deloc la nivel psihic.

Gemeni

Ziua de azi îți va fi stricată de un coleg sau o colegă, care are impresia că tu nu ai viață personală, și te implică într-un proiect fără să te întrebe. Din păcate, lucrul acesta s-ar putea desfășura și pe parcursul week-end-ului, așa că următoarele zile sunt cam compromise...

Rac

Te rogi de cineva să te ajute într-o privință azi, dar persoana respectivă refuză și mai rău te încurcă. Aveai planuri mari pentru a doua jumătate a zilei, dar cel mai probabil că va trebui să le amâni sau chiar să le anulezi...

Leu

Reușești azi să duci la bun sfârșit un lucru care ți-a luat destul de mult timp, un proiect sau un parteneriat. O să te bucure încheierea acestui capitol, dar vei avea și un oarecare regret pentru că nu vei mai vedea oamenii care ți-au fost aproape atâta vreme.

Fecioară

Bucură-te de o zi plină de întâlniri frumoase, cu oameni dragi, mulți dintre ei pe care nu îi mai văzusei de ceva vreme. Vei sta la povești, vei depăna amintiri și îți vei da seama, încă o dată, dacă mai era nevoie, că ai pentru ce să fii recunoscătoare în viață.

Balanţa

Ziua de azi îți aduce o veste minunată, o veste care ar putea avea legătură cu mărirea familiei, într-un fel sau altul. O să te bucure mult această viitoare schimbare, o să vrei să împărtășești vestea cu cât mai multe persoane și, de ce nu, vei avea și un motiv de petrecere în acest week-end.

Scorpion

Ai șanse mari azi să găsești o sumă de bani pe stradă sau o bijuterie ori altceva extrem de prețios. Pentru că ești o persoană onestă, o să vrei să returnezi de urgență această comoară, dar s-ar putea ca acest gest frumos să fie mai complicat decât ți-ai imaginat.

Săgetător

Degeaba încerci să faci pe victima atunci când nu e cazul, pentru că cei din jur își vor da seama că joci teatru. Ai mare grijă la reacțiile tale publice, pentru că riști să-ți sabotezi imaginea chiar cu mâna ta. Iar asta nu e bine deloc, mai ales la locul de muncă.

Capricorn

Ziua de azi debutează cu energie negativă pentru tine, din păcate, energie pe care cineva din familie ți-o transmite, în ciuda insistențelor tale de a refuza comunicarea cu această persoană. Acceptă faptul că uneori trebuie să faci față și acestor momente și concentrează-te pe treburile tale.

Vărsător

O evadare din oraș sau poate chiar din țară ar putea fi posibilă pentru tine astăzi, chiar și în mod neanunțat, ca o surpriză de ultimă oră. Ar putea avea legătură cu locul de muncă, cu un curs de specializare sau o întâlnire importantă la care șefii se hotărăsc să te trimită.

Peşti

Reușești să afli o informație prețioasă azi, informație care te-ar putea ajuta să avansezi în carieră. Dacă o vei păstra doar pentru tine, vei putea profita destul de mult de pe urma ei. Dacă te vei hotărî să o împarți și cu alții, ai putea avea de pierdut. E alegerea ta!