Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Berbec

Grijă mare dacă pleci într-o călătorie sau delegație de muncă. Asigură-te că totul este bine pus la punct și nu există niciun risc.

Taur

Ești tentată să cheltui peste măsură și astfel să intri în datorii sau să-ți termine economiile. Nu uita că urmează perioada sărbătorilor și a cadourilor, prin urmare este de preferat să fcai economii și nicidecum să intri în ceea ce ai reușit să pui deoparte.

Gemeni

Unele relații se pot destrăma din cauza neînțelegerilor sau ca urmare a unor mesaje interpretate în mod eronat, așa că te sfătuim să fii foarte atentă ce scoți pe gură.

Rac

S-ar putea să ai parte de conflicte cu colegii de muncă și este important să ai grijă la dialogul cu șefii și superiorii. Pot interveni situații tensionate de natură să te facă să-ți dea demisia, să renunți, să abandoneze un proiect, însă nu este nici pe departe cel mai bun moment acum, decât dacă ai altceva în așteptare.

Leu

Te sfătuim să ai mare grijă la comunicarea cu partenerul de viață și cu copiii, deoarece pot apărea situații tensionate, la limită, de natură să conducă la deteriorarea unor legături, fie ele și solide.

Fecioară

Ai grijă la modul în care discuți cu membrii familiei, deoarece conflictele se pot naște din nimicuri, însă pot afecta relațiile, fie ele și solide și extrem de apropiate.

Balanţa

Va fi o zi destul de solicitantă pentru tine pentru că vei fi nevoită, cel mai probabil, să te preocupi de niște sarcini administrative pe care le-ai amânat până acum.

Scorpion

Posibil ca o persoană să-ți returneze o datorie sau să-ți ceară ție să returnezi o sumă de bani împrumutată. În orice caz, nu face azi împrumuturi!

Săgetător

Este o zi în care accentul cade pe tine, pe rpropria ta persoană și pe modul în care gândești. Posibil să ai parte de niște idei ingenioase. Nu ezita să le pui în practică!

Capricorn

Simți nevoia să fugi de lume, să te retragi undeva departe, unde să poți sta doar tu cu gândurile tale. Unele frici se pot activa acum, așa că încercă să gândești pozitiv. Forțează-te!

Vărsător

Te sfătuim să fii foarte atentă la modul în care transmiți o informație în grupul de prieteni deoarece sunt favorizate conflictele cu persoane din anturaj.

Peşti

Posibil să-ți treacă prin minte să faci o schimbare în carieră, legată de locul de muncă, însă nu te grăbi să iei o decizie chiar acum.