Horoscopul zilei de 9 decembrie 2018

Berbec

Îți petreci timpul alături de cei dragi și acest lucru te face să-ți încarci bateriile și să ai altă poftă de viață. Canalizează-ți energia asupra propriei persoane! Ai nevoie!

Taur

Este posibil să te surprindă o decizie a partenerului de cuplu și să nu știi cum să reacționezi. Dacă iei o decizie,a sigură-te că este ceea ce-ți dorești cu adevărat și nu o faci din ambiție sau răzbunare.

Gemeni

Este posibil să fii surprinsă de o vizită neașteptată și neanunțată a unei persoane dragi. Către seară așteaptă-te la o invitație în oraș din partea prietenilor.

Rac

Dacă ți-ai făcut un plan de călătorie, asigură-te că respecți toate cerințele și normele impuse. Cel mai important este să nu te joci cu timpul. Este ireversibil și s-ar putea să rămâi acasă dacă nu te încadrezi în program.

Leu

Stresul de la locul de muncă se răsfrânge și în timpul liber. Fie muncești la un proiect profesional, fie te frămânți din cauza atitudinii unor colegi.

Fecioară

Este momentul să-ți iei doza de adrenalină și să fugi într-o excursie la munte. Asigură-te că te-ai îmbrăcat bine pentru că te poate pândi o răceală.

Balanţa

Simți nevoia ca cei din familie să-ți acorde mai multă atenție și faci tot posibilul să o obții, indiferent de mijloace. Dacă devii ținta glumelor, o faci pe răspunderea ta!

Scorpion

Îți place să joci teatru și ai tendința de a-i manipula pe cei din jur astfel încât să obții ceea ce-ți dorești. Dacă faci asta constant, s-ar putea ca astăzi tu să devii victima.

Săgetător

Cu multă dificultate va reuși cineva să te scoată din casă astăzi. Nu, nu este din cauza oboselii sau a lipsei de chef, ci pur și simplu simți nevoia să petreci timp cu tine.

Capricorn

Încearcă să acorzi mai multă atenție sănătății, în special dacă știi că suferi de probleme cronice. Îți recomandăm mai multă odihnă și abordarea unui regim alimentar cât mai sănătos.

Vărsător

Ai tendința de a deveni ipohondră, pe de o parte, și foarte critică cu tine, pe de altă parte. Atenție! Din aceste motive poți lua niște decizii greșite.

Peşti

Refuzul persoanei iubite de a-ți face pe plac te poate scoate din sărite. Starea de irascibilitate cu care te-ai trezit se va accentua pe parcursul zilei, iar sfatul nostru este să faci mai multă mișcare, să faci sport pentru a te detensiona.