Horoscopul zilei de 9 decembrie 2017

Berbec

Te interesează în mod deosebit să îți faci ordine în acte sau în conturi și să te știi bine pus la punct la acest capitol, prin urmare vei pierde ziua liberă pentru a te dedica acestei activități.  

Taur

Prinzi un curaj ieșit din comun și îi expui partenerului toate doleanțele tale, aruncîndu-i în față cuvinte dure și nemiloase. Vă certați, posibil, din cauza unor acte nerezolvate de acesta sau ca urmare a indiferenței sale față de o rugăminte de-a ta.

Gemeni

Începi ziua cu preocupări legate de muncă sau de un proiect extra în care te-ai implicat și care te entuziasmează peste măsură. Pe seară te vei relaxa în brațele partenerului și te vei detensiona uitând, în sfârșit, de muncă.

Rac

Te recreezi în natură sau alegi să dai o fugă undeva în afara orașului alături de prieteni și de partener sau familie. Te tentează să încerci un sport nou și debordezi de energie.

Leu

Te-ai trezit cu poftă de reamenajare a locuinței și pleci la cumpărături. Nu faci schimbări majore, dar vrei să dai o notă veselă casei. Poate este momentul să împodobești bradul de Crăciun și să te bucuri mai mult de acesta.

Fecioară

Îți petreci ziua în compania familiei și ești pusă pe glume și șotii. Încearcă să nu te îndepărtezi prea mult de casă sau, dacă o faci, circulă cu prudență.

Balanţa

Te agiți să scoți niște bani pentru a ieși în oraș, însă împrumutul nu este cea mai bună variantă. Poate reușești să obții pe altă cale niște avantaje financiare, cu atât mai mult cu cât planeta acțiunii, Marte, te ajută începând de astăzi.

Scorpion

Energie și iar energie, aceasta este starea acestui weekend și începi de astăzi să o consumi. O ieșire în oraș, poate într-un club, te va revigora și vei fi, cu siguranță, senzația serii.

Săgetător

Astăzi preferi să stai în casă, în liniște, și să nu vorbești cu nimeni. Nu ești în apele tale și te autoizolezi, preferând să te uiți la un film sau să citești o carte.

Capricorn

O petrecere în cercul de prieteni te va scoate din casă astăzi și este prilej de socializare și te întâlnit persoane noi, așa că profită de moment.

Vărsător

Îți suni toți prietenii și toate cunoștințele și îi inviți la tine acasă la un chef pe care-l organizezi pe ultima sută de metri, prin urmare toată ziua vei fi agitată și ăusă pe fugă. Ai grijă să nu te obosești prea tare.

Peşti

Te folosești de aceste zile libere pentru a fugi undeva la munte sau într-o zonă liniștită care să te ajute să-ți încarci bateriile pentru săptămâna ce vine.