Horoscopul zilei de 9 august 2019

Berbec

Azi s-ar putea să ai de a face cu o persoană care să te scoată din minți. Încearcă să-ți menții calmul și să te retragi din conversație, dacă simți că lucrurile degenerează. Nu e o zi bună pentru certuri.

Taur

Poți primi vești bune legate de o afacere în care te-ai implicat recent sau în care ai vrea să te implici în viitorul apropiat. Investițiile sunt favorizate azi.

Gemeni

Astăzi ai putea fi tentată să calci strâmb în relație. Mare grijă pentru că riști totul și știi asta. Asumă-ți consecințele, dacă vrei să o faci, pentru că știi foarte bine că adevărul iese la iveală mai devreme sau mai târziu.

Rac

Orice s-ar întâmpla azi, încearcă să-ți menții calmul. Poți găsi soluții la orice problemă, trebuie doar să nu te mai stresezi atât de mult. Citești printre rânduri mai mult decât ar trebui.

Leu

Azi ai putea avea o mică problemă financiară, însă totul se va rezolva rapid cu puțin ajutor din partea familiei sau a unui prieten apropiat. Ține minte totuși că ar fi bine pe viitor să nu mai cheltuiești impulsiv.

Fecioară

Lucrurile nu stau foarte roz azi. Ai nevoie de bani și nu știi cum să faci rost de ei. Soluții există, însă pentru ele va trebui să faci o serie de compromisuri... ești sau nu dispusă?

Balanţa

Azi ai putea avea mici probleme emoționale. O stare confuză te-ar putea cuprinde și nu îți vei da seama exact dacă e melancolie sau altceva. Calmează-te, relaxează-te, pentru că orice ar fi nu are rost să suferi.

Scorpion

Azi e despre relaxare și gânduri frumoase. Ai putea plănui o vacanță sau poate chiar vei pleca deja în vacanță - nimeni și nimic nu-ți poate strica starea de euforie însă.

Săgetător

Reușești să pui la punct azi un plan foarte detaliat legat de o vacanță din viitorul apropiat. Cineva însă se încăpățânează să îți strice dispoziția cu tot felul de comentarii răutăcioase. Nu asculta oamenii invidioși.

Capricorn

Azi e despre iubire și despre comunicare. Simți că partenerul de cuplu nu te înțelege exact așa cum ai vrea tu însă, din fericire, e dispus să asculte și să accepte chiar și micile reproșuri. Relația voastră revine imediat pe un făgaș normal după un dialog sincer.

Vărsător

E timpul să spui lucrurilor pe nume. Azi ai putea simți o presiune ciudată din jur, oamenii au tot felul de așteptări de la tine, iar tu nu vrei să-i dezamăgești. Ajunge însă, ai făcut destule compromisuri. Alege să faci exact ceea ce vrei!

Peşti

Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Știi expresia asta, nu? Ține cont de ea azi pentru că situația în care te vei regăsi s-ar putea potrivi perfect cu zicala asta. Ai mare grijă la deciziile pe care le iei, fără să te gândești și la ceilalți.