Horoscopul zilei de 9 aprilie 2020

Berbec

S-ar putea ca azi să ai parte de niște vești financiare mai puțin plăcute, însă nu te alarma, nu este vorba de salariu, cât de banii pe care-i așteptai de la altă persoană, poate o datorie.

Taur

Sunt momente tensionate în cuplu și ai face bine să eviți să pui sare pe rană și să deschizi subiecte delicate, sensibile. Atebție, totodată, și la partenerii de afaceri, la colaboratori pentru că pot apărea unele conflicte.

Gemeni

Ai mai multă grijă la sănătate, în special la modul în care-ți administrezi nivelul de stres. Este foarte posibil să te confunți cu insomnii, transpirații nocturne și dereglări hormonale.

Rac

Dcaă te afli într-o relație la început s-ar putea să ai tendința de a fi neîncrezătoare, de a-ți acuza perechea de lucruri pentru care nu ai dovezi că le-ar fi făcut. De asemenea, aceeași atitudine o poți adopta și în relația cu copiii, dacă ești părinte.

Leu

Se întrevăd tensiuni în relația cu părinții și fie sunt ca urmare a faptului că muncești prea mult și nu te preocupi și de sarcinile gospodărești, fie ca urmare a faptului că nu le place partenerul tău și-ți critică relația.

Fecioară

Atenție la conflictele pe care le poți avea la locul de muncă, fie cu colegii, fie cu superiorii ca urmare a sarcinilor multiple pe care nu reușești să le duci la bun sfârșit.

Balanţa

Te sfătuim ca astăzi să eviți orice investiție financiară, chiar și niște banale cumpărături pentru că ai putea să-ți dezechilibrezi veniturile pe termen lung. Ai undă verde la cheltuieli doar dacă ai și un ban pus deoparte.

Scorpion

Luna îți traversează zodia și te face mai veselă, mai activă și cu o viziune mult mai optimistă asupra viitorului. Atenție, în continuare, la relația cu persoana iubită care se poate deteriora definitiv dacă nu intervii.

Săgetător

Te lași frământată de gânduri, de amintiri, de suferințe mai vechi pe care le reactualizezi. Este un moment cu impact psihic delicat și ar fi de preferat să te odihnești mai mult.

Capricorn

Tinzi să-i judeci pe cei din jurul tău și acest aspect nu-ți va aduce decât reproșuri și conflicte. Schimbă-ți viziunea asupra unei situații cu care te confunți și vei găsi rezolvarea!

Vărsător

S-ar putea ca cineva să îți pună bețe în roate, să facă tot posibilul  să te împiedice să-ți atingi un obiectiv profesional, deci fii mai atentă la cei din jur și la intențiile lor bune.

Peşti

Lasă visele deoparte și concentrează-te pe ieșirea din impasul în care te afli din punct de vedere al comunicării. Fie vorbețti prea mult, fie taci prea mult și-i bulversezi pe cei din jur.