Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019

Berbec

Poți pleca într-o scurtă de plasare pentru a rezolva o situație ce vizează un contract, acte, posibil înscrierea la niște cursuri sau finalizarea unei etape de studiu.

Taur

Se întrevăd posibilități favorabile de a semna sau negocia un contract avantajos care-ți poate îmbunătăți situația financiară.

Gemeni

Cu Luna în tranzit prin semnul tău te vei simți energică, veselă și vei fi foarte comunicativă cu cei din jur. Profită de moment pentru a te pune în evidență!

Rac

Nu te simți chiar în apele tale și este posibil ca în interiorul tău să se ducă o adevărată luptă între idei raționale și emoții copleșitoare.

Leu

Este o zi favorabilă dialogului cu prietenii și nu este exclus să afli lucuri noi, să pui la cale planuri de vacanță și chiar să te împaci cu cei cu care ai fost certată.

Fecioară

La locul de muncă vei reuși să ieși în evidență prin idei strălucite, prin raționament de calitate și astfel este posibil să fii chiar propusă pentru o avansare în funcție.

Balanţa

Este o zi bună pentru a lămuri chestiuni lăsate fără răspuns până acum, pentru a dezbate subiecte evitate și pentru a pune la cale o călătorie, o vacanță.

Scorpion

Este momentul să-ți expui nemulțumirile salariale și să ai încredere în contextul astrologic dacă vei voi să-ți renegociezi salariul. Totul se va desfășura în favoarea ta.

Săgetător

Nu este exclus ca astăzi să ți se propună un parteneriat, o colaborare greu de refuzat care să-ți aducă reechilibrarea situației financiare.

Capricorn

Comunicarea de care dai dovadă la locul de muncă te va ajuta să-ți rezolvi multe din sarcinile pe care până acum le-ai amânat. Moment de afirmare în activitățile care implică comunicare, jurnalism, mass-media

Vărsător

Este momentul să începi un program sportiv, cu atât mai mult cu cât îți dorești să faci schimbări în stilul de viață. Moment favorabil pentru distracții și activități recreative.

Peşti

Cineva din familie ți-ar putea face o propunere interesantă. În orice caz, vești bune legate de cei dragi sau de locuință vor sosi către tine în decursul zilei de azi.