Horoscopul zilei de 9 aprilie 2018

Berbec

O cunoștință îndepărtată sau un prieten pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme te poate contacta astăzi pentru a te invita în oraș.

Taur

Ceri sfatul unui membru din familie cu privire la o decizie importantă pe care vrei să o iei în legătură cu locul de muncă, însă decizia îți va aparține în totalitate.

Gemeni

Pui la cale un plan de călătorie sau chiar îți prelungești minivacanța cu câteva zile pentru a fugi într-o destinație apropiată.

Rac

Intri în economii și acest aspect te descurajează și te deprimă. Încearcă să stabilești o listă a priorităților și nu sari calul, cel puțin nu cu portofelul în mână.

Leu

Astăzi pot avea loc discuții și negocieri pe parte profesională și trebuie să ai grijă cum le abordezi. Se cere mai multă responsabilitate la acțiunile legate de locul de muncă.

Fecioară

Un prieten te poate contacta astăzi pentru a-ți cere ajutorul financiar sau poate doar sprijinul moral. Fii pregătită să-i fii aproape!

Balanţa

Se anunță momente intense și plăcute în relația de cuplu, iar partenerul te va surprinde cu dulcegării și activități romantice. Este momentul, poate, să treci la un alt nivel al relației.

Scorpion

Te simți bine și te relaxezi în mijlocul familiei, iar această activitate îți va încărca pe deplin bateriile. Micile disconforturi și dureri vor dispărea ca prin minune.

Săgetător

Revezi niște locuri dragi și te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme, poate chiar din copilărie.

Capricorn

Cineva din familie, posibil o ruda mai îndepărtată îți poate crea o stare de nervi și de tensiune cu privire la o situație financiară, un împrumut pe care nu-l mai poți recupera prea ușor.

Vărsător

Ești veselă și pusă pe glume și reușești să-i acaparezi pe cei din jur cu energia ta. Spre seară, însă, entuziasmul tău s-ar putea diminua.

Peşti

O plimbare în natură, pe malul unui lac, într-o pădure sau pe un traseu montan te va încărca cu energie și-ți va da putere să treci peste toate obstacolele de care te-ai putea ciocni în această săptămână.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!