Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Berbec

Îți faci griji cu privire la o sumă de bani sau îți fac calcule financiare pentru a ști cum să-ți drămuiești finanțele în perioada următoare.

Taur

Te sfătuim săă-ți temperezi pornirile și astăzi excesele nervoase. Nu face excese de niciun fel, în special dacă ești tentată să te lași pradă viciilor.

Gemeni

Te preocupă situația unui membru al familiei, însă te sfătuim să nu intervii, chiar dacă tendința este de a te impune și de a cere lămuriri suplimentare.

Rac

Ești împăciuitoare astăzi, dai dovadă de calm, de generozitate și de o stare generală bună, chiar dacă energia nu este la cote înalte.

Leu

Ești mai sensibilă, mai calmă, mai blândă și mai emoțională astăzi și s-ar putea să ai tendința să te afunzi în amintiri.

Fecioară

Azi dai dovadă de energie și simț de răspundere în îndeplinirea sarcinilor și responsabilităților și ai putea reuși să finalizezi tot ce ți-ai propus dacă te organizezi corespunzător.

Balanţa

Atenție ce auzi și ce pui la suflet din vorbele care-ți trec pe la urechi. Ești tentată să dai crezare unor vorbe neadevărate, de tip bârfă, fără a le verifica.

Scorpion

Ai ocazia astăzi să primești un cadou din partea unei persoane dragi, poate fi vorba chiar de o sumă de bani.

Săgetător

Te sfătuim să lași de la tine într-o situație ce are legătură cu relația de cuplu sau care vizează în mod direct partenerul. Nu este momentul reproșurilor și al acuzelor.

Capricorn

Treci printr-o zi încărcată de frământări, gânduri cu tentă negativistă și atitudinea generală va fi una pesimistă, de respingere. Întâlnește-te cu un prieten și fii mai optimistă!

Vărsător

Te poți lăsa copleșită de niște amintiri, de niște rememorări ale unor situații din trecut în care, posibil, erai fericită și liniștită. Gândește pozitiv și caută să te înconjori de persoane optimiste!

Peşti

Ai tendința de a intră în contradicție nu doar cu cei din jur, ci și cu tine însăți. Una spui și alta facă, una îți dorești și alta ceri.