Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot trece printr-o situație tensionată în cuplu. Posibil ca nativii să aibă parte de neînțelegeri și nemulțumiri vizavi de partener și din cauza asta să ajungă la un conflict.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de momente frumoase în mijlocul familiei, iar partenerul de cuplu i-ar putea surprinde cu un cadou sau o invitație.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot intra în conflict de interese cu un prieten și ar putea da naștere unui adevărat scandal care să aibă ecou și zilele viitoare.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt tentați să cheltuie bani pe cadouri pentru a impresiona persoana iubită sau un membru al familiei căruia, ulterior, să-i ceară un favor.

Leu

Cei născuți în zodia Leu nu sunt chiar în cea mai bună formă psihică și emoțională și sunt sfătuiți să evite să ia decizii importante astăzi, mai ales dacă au legătură cu zona sentimentală.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară primesc o veste bună din partea unui prieten sau unei cunoștințe apropiate legată de un concurs, un examen, un test sau un interviu de angajare.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță vor face o vizită la rude sau cineva din familie îi poate vizita pe neașteptate. Context astral favorabil discuțiilor plăcute și rememorării amintirilor.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se pot simți destul de obosiți astăzi și vor prefera liniștea căminului în defavoarea distracțiilor și a petrecerilor.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător este posibil să fie forțați de împrejurări să amâne sau să anuleze o călătorie, niște planuri de weekend. Posibile certuri și reproșuri din partea persoanei iubite.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn nu se simt în apele lor astăzi, sunt iritați, irascibili și au tendința de a-și vărsa nervii pe partenerul de cuplu. Este posibil ca seara să și-o petreacă singuri, contextul astral favorizând introspecția și frământările.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor intra în conflicte cu membrii familiei, în special părinții Vărsător cu copiii și copiii Vărsător cu părinții. Nu este momentul să se ceară un favor, deoarece situația se poate complica.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a exagere o situație ce vizează sectorul sentimental, de a o duce la extrem doar pentru ca cei din jur să le dea dreptate. Sfatul nostru este să fie mai înțelegători și mai receptivi la problemele partenerului.