Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017 - Berbec

Pregătește-te de o surpriză de zile mari azi, cel mai probabil în sectorul amoros. S-ar putea să-ți cadă cu tronc o persoană de la locul de muncă și să-ți dorești să începi o aventură. Ai mare grijă ce faci, nu te juca cu focul, pentru că s-ar putea să te arzi...

Taur

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017 - Taur

Ziua de azi îți rezervă surprize în plan emoțional. O revedere cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp te-ar putea emoționa până la lacrimi. La fel se poate întâmpla și din cauza unul mesaj, unui email... Emoțiile tale vor atinge cote maxime spre seară.

Gemeni

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017 - Gemeni

Distanța emoțională pe care ai început să o simți, între tine și partenerul tău de cuplu, devine din ce în ce mai insuportabilă. Vorbiți deschis, sincer, despre planurile voastre de viitor și vedeți dacă mai are rost să luptați sau nu pentru această relație.

Rac

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017 - Rac

Descoperi lucruri noi despre cineva apropiat. Lucruri care nu numai că nu te încântă, dar te enervează la culme. Este o față ascunsă a unei persoane pe care credeai că o iubești, dar despre care nu mai știi ce să crezi acum. Situația e de-a dreptul bulversantă...

Leu

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017 - Leu

Lucrurile par să nu stea grozav pentru tine azi, mai ales din punct de vedere al sănătății. O durere enervantă - posibil de oase - te sâcâie toată ziua și îți strică buna dispoziție, dar și cheful de muncă. Dacă nu dispare, îți recomandăm să mergi la un control!

Fecioară

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017 - Fecioară

Astrele sunt de partea ta azi, mai ales din punct de vedere profesional. Dacă vrei să ceri o mărire de salariu, sau vrei să ai o discuție între patru ochi cu un șef, azi e momentul să o faci. Șansele sunt maxime ca mesajul tău să fie înțeles așa cum trebuie și ca cererile tale să fie îndeplinite.

Balanţa

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017 - Balanță

Cineva din familie îți pune piedici sau se opune într-un fel unei inițiative de-ale tale. Încearcă să vorbești deschis cu persoana în cauză pentru a-i afla motivele și pentru a-i explica și punctul tău de vedere. Ce se întâmplă nu e normal, iar tu știi asta...

Scorpion

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017 - Scorpion

Nu încerca să cumperi afecțiunea prietenilor sau a familiei cu bani. Nu ai nicio șansă de izbândă în acest sens, pentru că oamenii apropiați te cunosc foarte bine. Mai mult de-atât, s-ar putea să mai pierzi puțin din respectul lor, dacă vei încerca să faci asta.

Săgetător

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017 - Săgetător

Ceea ce credeai tu că ar putea fi adevărat se dovedește a fi întocmai cum îți imaginasei. Chiar dacă bănuiai acel lucru, adevărul te șochează puțin. O să ai o stare proastă pentru că nu vei știi cum să reacționezi azi, în momentele delicate, dar capul sus! Trebuie să treci și peste asta.

Capricorn

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017 - Capricorn

Astăzi este despre tine și despre dorințele tale. Încerci să îți concepi un nou stil de viață sau pui la cale o schimbare majoră. Vrei să ai o stare de sănătate mai bună, mai multă energie și poftă de viață, așa că poate te apuci de sport, poate îți faci un abonament la înot sau poate că mizezi pe vizita la un nutriționist.

Vărsător

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017 - Vărsător

Te descurci de minune să comunici azi și reușești să obții chiar mai mult decât ți-ai propus, așadar e o zi perfectă pentru a cere o mărire de salariu, de exemplu. Șansele sunt să ai atât de mult succes azi, încât să te uimească și pe tine acest lucru. Bravo ție!

Peşti

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2017 - Pești

Azi ai risc de accidente majore așa că nu pleca la drum lung, nu face nimic ce ți-ar putea pune sănătatea sau integritatea corporală în pericol. Rezumă-te la a avea o zi banală, în care traseul tău să fie simplu: acasă - muncă - și înapoi acasă. Lasă tot ce mai ai de făcut pe mâine.