Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019

Berbec

Încearcă să eviți aventurile neplanificate, plecările din oraș de ultim moment și orice fel de risc inutil. Ești predispusă la mici accidente, dar dacă nu-ți vei asuma riscuri, nu vei păți nimic. Spre seară, o discuție sinceră cu cineva din familie te-ar putea face să revii asupra unui subiect.

Taur

Munca și activitățile casnice îți ocupă cea mai mare parte a timpului. Însă chiar și într-o zi atât de aglomerată, e loc pentru momente romantice. Partenerul de cuplu te surprinde cu gesturi și cuvinte tandre, iar asta îți ridică moralul semnificativ.

Gemeni

Azi vrei să faci o faptă bună, drept pentru care fie donezi niște bani, fie donezi niște haine și încălțăminte, fie ajuți pe cineva în alt mod. Cert e că îți duci planul la bun sfârșit și, mai mult decât atât, i-ai putea influența și pe alții din jurul tău să facă la fel.

Rac

Entuziasmul zilei de azi te face să realizezi destul de multe lucruri într-un timp scurt. O să fii destul de eficientă la locul de muncă, vei rezolva și niște treburi ce țin de casă și ai putea merge și la o scurtă sesiune de shopping, ori la un salon de cosmetică. Te simți bine, vrei să arăți și mai bine, iar starea ta e molipsitoare pentru cei din jur.

Leu

Azi ar trebui să te ocupi de niște lucruri ce țin de cămin, lucruri pe care le-ai tot amânat până acum. Partenerul de cuplu nu prea are chef, dar cumva determinarea ta îl convinge. Partea bună e că veți termina mai repede dacă vă implicați amândoi.

Fecioară

O datorie care ți se va returna azi ar putea fi scuza perfectă pentru o sesiune de shopping neplanificată. Ai grijă doar să nu te întinzi mai mult decât îți e bugetul, pentru a nu rămâne fără bani. În plus, nu uita că mai ai și facturi neplătite, deci mare grijă sectorul financiar.

Balanţa

Încerci să iei o hotărâre legată de viitorul tău, dar, ca de obicei, asta e cel mai dificil lucru pe care trebuie să-l faci. Dacă nu știi ce decizie să iei, vorbește cu cineva. Poate așa îți mai pui gândurile în ordine și reușești să te mobilizezi într-o direcție.

Scorpion

E timpul să îi oferi cuiva un răspuns clar. E DA sau e NU? De ce te tot ascunzi? De ce te tot răzgândești? Ia o decizie și asumă-ți asta. Pentru persoana care așteaptă acest răspuns de la tine e frustrant să treacă prin toate indeciziile tale. E momentul să alegi o cale clară.

Săgetător

Ceva nu-ți dă pace azi. O să te simți inconfortabil, fie din cauza unei dureri fizice, fie din cauza unor gânduri care nu te lasă deloc... Încearcă să vorbești cu cineva despre asta, deschide-ți sufletul și vezi dacă ajută. Dacă nu, apelează la un specialist, fie că vorbim de un medic generalist, fie vorbim de un terapeut.

Capricorn

Azi e timpul să cazi la pace cu partenerul de cuplu. Micile conflicte din ultima perioadă nu v-au ajutat deloc, ba chiar v-au obosit... Încercați să faceți mici compromisuri, să vorbiți deschis și să evitați pe viitor disputele acestea puerile.

Vărsător

Azi ai o zi splendidă, marcată de niște vești bune din străinătate. Cine știe, poate urmează să pleci chiar tu în afara țării și azi ai putea afla asta. Oricum ar fi, fie că pleci sau nu, veștile sunt extraordinare și vin la pachet cu o doză majoră de entuziasm.

Peşti

Aroganța pe care o etalezi azi s-ar putea să-ți facă rău mai repede decât ți-ai imagina. O să te trezești într-o situație stânjenitoare, foarte enervantă, din care îți va fi foarte greu să ieși, cel mai probabil, tocmai pentru că te-ai încăpățânat să nu asculți de nimeni atunci când a fost cazul.