Horoscopul zilei de 8 octombrie 2018

Berbec

Este o zi bună pentru tine, te simți bine, ai energie și ești dispusă să te dedici acelor activități pe care altă date le-ai fi amânat. Contextul astral este favorabil competițiilor care implică rezistență fizică.

Taur

Este momentu să ai o discuție serioasă cu partenerul. Analizează-l și cere-i răspunsuri la toate nelămuririle tale. Expune-i și nemulțumirile, dar caută calea de mijloc în rezolvarea acestora. Context astral favorabil apropierii de persoana iubită.

Gemeni

Te preocupi să plătești niște facturi și să pui în ordine niște acte administrative. Contextul astral este favorabil cererilor, petițiilor înaintate și depunerii sau semnării unor contracte.

Rac

Dedică-și ziua studiului și învățării, mai ales dacă te așteaptă niște examene sau teste, deoarece contextul astral de azi te susține în asimilarea informației. Dacă trebuie să intri în contact cu instituțiile statului, încearcă să fii pe cât posibil de diplomată și prudentă.

Leu

Nu ești în apele tale și totul se datorează unei sume de bani pe care nu ai primit-o la timp și care, se pare, va întârzia mai mult decât ai fi crezut.

Fecioară

Nu ai chef de socializare și eviți să intri în dialog cu cei din jur, motiv pentru care vei fi acuzată de indiferență sau îngâmfare. Contextul astral îți aduce succes în activitățile desfășurate azi, prin urmare, concentrează-te pe acestea.

Balanţa

Niște dureri de cap și stări de disconfort organic, chiar stări de greață și vomă, își pot strica ziua și ai face bine să acorzi mai multă atenție odihnei.

Scorpion

Poți intra într-un conflict cu un prieten mai vechi și într-un moment de nervi poți arunca cuvinte grele pe care mai târziu să le regreți. Mare atenție la proiectele de viitor pe care le aveți împreună, deoarece se pot nărui.

Săgetător

Ești indiferentă la ceea ce se petrece în jurul tău și faptul că nu pui la suflet ceea ce auzi te poate face să treci cu bine peste ziua de azi și chiar să ieși învingătoare dintr-o situație neplăcută de la locul de muncă.

Capricorn

Te concentrezi pe sarcinile de muncă și reușești să le pui la punct, ba chiar te implici și le dai o mână de ajutor și colegii tăi, fapt ce te va ajuta să câștigi nu doar simpatia lor, ci și aprecirea șefilor.

Vărsător

Te preocupă situația financiară și vei face tot ce-ți stă în putință pentru a duce la capăt un plan care necesită investiție financiară, chiar dacă pentru asta va trebui să te împrumuți. Atenție! Nu-ți asuma riscuri prea mari pe banii altora.

Peşti

Ai ocazia să semnezi contracte avantajoase și să excelezi îm negocieri. Totodată, veștile bune în plan financiar vin spere tine și nu este exclus ca o propunere de colaborare să-și deschidă noi orizonturi.