Horoscopul zilei de 8 octombrie 2017

Berbec

Pregăteşte-te pentru o zi în care stresul va începe să pună stăpânire pe tine. Începi să te gândeşti la o mulţime de lucruri, îţi dai seama că e posibil să nu le duce pe toate la bun sfârşit şi panica începe să te cuprindă imediat.

Taur

Ziua de azi ar fi putut fi mult mai bună pentru tine, dacă nu te băgai într-un proiect doar de dragul unei persoane pe care o placi. S-ar putea ca azi să îţi doreşti să fugi dintr-o situaţie sau dintr-o discuţie, pentru că nivelul tău de răbdare va fi depăşit foarte mult.

Gemeni

Încerci să faci o mulţime de lucruri azi, lucruri pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă, dar criza de timp îţi activează anxietatea. Mai bine rezolvă lucrurile esenţiale şi ocupă-te de restul în altă zi. Nu are rost să te stresezi atât.

Rac

Ziua de azi e una aglomerată pentru tine, dar rezultatele muncii tale de astăzi se vor vedea. Chiar dacă în general nu te descurci atât de bine sub presiune, iată că azi criza de timp îţi face bine.

Leu

Astăzi reuşeşti să rezolvi un lucru pe care ţi-l propusesei de multă vreme, iar asta îţi va face foarte bine din punct de vedere psihic. Spre seară, te cuprind emoţiile la aflarea unei veşti importante, legate de cineva din familie. Dar sunt emoţii pozitive, aşa că n-ai de ce să-ţi faci griji.

Fecioară

Ziua de azi o dedici relaxării fizice şi psihice. Reuşeşti să te deconectezi, iar asta îţi face foarte bine. Încearcă să îi propui acelaşi lucru şi partenerului de cuplu, pentru că şi el ar putea avea nevoie de asta, chiar dacă insistă asupra faptului că e bine.

Balanţa

Te bucuri de o zi splendidă, presărată cu emoţii şi romantism. O zi perfectă de toamnă în care nu poţi decât să trăieşti fiecare clipă din plin şi să speri că viaţa îţi va mai oferi astfel de momente. Pur şi simplu ai o zi perfectă.

Scorpion

Pentru tine, ziua de azi aduce o noutate sau o veste importantă, pozitivă, legată de sănătatea ta. Chiar dacă a trebuit să aştepţi mai multă vreme până să afli acest lucru, iată că de azi poţi lăsa grijile deoparte şi te poţi concentra pe viitor.

Săgetător

Fericire şi entuziasm. Cam aşa poate fi caracterizată ziua ta de azi. E foarte posibil ca partenerul de cuplu să te surprindă cu o veste care să te entuziasmeze şi să te ducă pe culmile fericirii, o veste pe care o aşteptai de mult, la care visai. Oare ar putea fi o cerere în căsătorie? Rămâne de văzut.

Capricorn

Când viaţa îţi dă lămâi, învaţă să faci limonadă. Cam aşa e şi cu ziua de azi. N-o să fie cea mai bună zi a ta, dar dacă te concentrezi şi încerci să vezi partea plină a paharului, nu va fi nici cea mai proastă.

Vărsător

Bucură-te de o zi plină de romantism, o zi pe care partenerul tău de cuplu o va face de neuitat pentru tine. În sfârşit a venit momentul pe care îl aşteptai de multă vreme, momentul la care ai visat - o veste importantă vă va schimba de azi existenţa.

Peşti

Ziua de azi îţi aduce energie bună şi optimism. O să simţi că poţi cuceri lumea, indiferent de câte lucruri ai de rezolvat, iar la finalul zilei vei avea un sentiment minunat de împlinire. Să tot ai zile ca azi!