Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019

Berbec

S-ar putea sa aveti discutii cu persoana iubita, care va reproseaza lipsa de afectivitate si faptul ca acordati prea mult timp afacerilor. Va sfatuim sa va mai temperati dorinta de a obtine castiguri financiare si sa va ocupati mai mult de problemele din familie. Nu neglijati odihna si activitatile relaxante!

Taur

S-ar putea sa intelegeti gresit ideile partenerului de afaceri si sa va angajati in discutii aprinse. Va sfatuim sa discutati cu calm si sa analizati impreuna proiectele de viitor. Altfel, exista riscul sa se ajunga la incetarea colaborarii.

Gemeni

Prietenii va fac o surpriza placuta si va invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna. Spre seara, relatiile cu partenerul de viata s-ar putea sa devina tensionate, pentru ca nu va intelegeti in legatura cu o calatorie. Temperati-va impulsivitatea si fiti intelegator!

Rac

Relatiile cu anturajul si cu persoana iubita au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Poate ca va simtiti epuizat si nu sunteti dispus sa va intalniti cu prietenii. Va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu cei din jur, daca nu vreti sa fiti gresit inteles.

Leu

Incepeti pregatirile pentru plecarea intr-o excursie. Verificati cu atentie bagajele si actele! Primiti sfaturi intelepte de la o persoana mai in varsta din familie. Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere, dar sunteti tentat sa refuzati.

Fecioară

Nu este o zi buna pentru proiecte de afaceri. Este posibil sa survina evenimente neasteptate care sa va schimbe programul. S-ar putea sa primiti o veste neplacuta in legatura cu o ruda mai in varsta si sa vi se solicite ajutorul in familie.

Balanţa

Aveti succes in toate activitatile legate de camin. Daca sunteti invitat intr-o excursie, va sfatuim sa refuzati, pentru ca sunteti predispus la accidente. Bazati-va pe intuitie si nu cedati insistentelor persoanei iubite!

Scorpion

Aveti bani si doriti sa plecati intr-o vizita la rude. Va sfatuim sa luati legatura cu ele inainte de plecare, pentru a nu avea surpriza neplacuta de a nu le gasi acasa. Dupa-amiaza este posibil sa aveti mici probleme de sanatate, care sa necesite un consult medical si un regim alimentar.

Săgetător

Dimineata sunteti foarte ocupat cu rezolvarea unor probleme urgente de afaceri. Daca o ruda mai in varsta va solicita ajutorul intr-o problema de sanatate, ar fi bine sa nu o refuzati motivand ca nu aveti timp. Partea a doua a zilei se anunta cam agitata.

Capricorn

Dimineata s-ar putea sa aveti probleme de sanatate, care determina intarzieri fata de programul stabilit. In partea a doua a zilei primiti o veste buna in legatura cu o suma importanta de bani care vi se cuvine. Va recomandam sa nu va faceti planuri de viitor pana cand nu intrati in posesia banilor.

Vărsător

Reusiti sa finalizati o lucrare importanta, inceputa de mai mult timp. Deja va pregatiti sa incepeti o noua lucrare, ceea ce ii nemultumeste pe membrii familiei. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie celor din jur.

Peşti

Esecul intr-o afacere va indispune si va creeaza o stare de irascibilitate. Nu va descarcati nervii pe membrii familiei! Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata. Spre seara, va regasiti echilibrul si buna dispozitie la o intalnire cu prietenii.