Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018

Berbec

Este posibil să reiei legătura cu o persoană aflată în străinătate sau să primești vești de peste hotare legate de un curs sau loc de muncă.

Taur

Poți primi o sumă de bani din partea unei rude sau o persoană apropiată poate sa-ți facă un cadou consistent și neașteptat.

Gemeni

Ai ocazia să întâlnești o persoană care să-ți placă și cu care să te gândești serios să începi o poveste de dragoste. Încearcă, totuși să nu te grăbești și să faci pași mici și siguri.

Rac

Te preocupă o situație legată de locul de muncă și nu știi ce decizie să iei, însă nu este momentul să te grăbești, O serie de responsabilități noi pot veni către tine și te pot epuiza psihic.

Leu

Este momentul să porți o discuție serioasă cu partenerul de cuplu pentru a stabili care este direcția încotro vă îndreptați. Pot apărea nemulțumiri, dar vor fi trecătoare.

Fecioară

Ai ocazia să porți o discuție serioasă cu cineva din familie, posibil un părinte și împreună să luați o decizie legată de administrarea unei locuințe.

Balanţa

Dai dovadă de o bună comunicare cu cei din jur și poți memora surprinzător de ușor informațiile care vin spre tine. Context astral favorabil susținerii interviurilor și examenelor.

Scorpion

Poți primi azi o ofertă de colaborare care să te ajute să câștigi un ban în plus. În funcție de domeniul de activitate se întrevăd bonusuri și comisioane.

Săgetător

Dai dovadă de o energie molipsitoare, te simți bine, ești veselă și plină de farmec astfel încât vei reuși să-i cucerești pe toți în jurul tău.

Capricorn

O discuție cu o persoană mai în vârstă, cu un mentor sau cu o persoană cu influență se poate transforma într-o propunere avantajoasă de colaborare pentru viitor pe care nu va trebui să o ratezi.

Vărsător

Un prieten îți cere ajutorul într-o situație limită și vei da dovadă de loialitate, ba chiar vei reuși astfel să consolidezi legătura existentă între voi.

Peşti

Ai ocazia să primești vești bune dacă ești în cautarea unui loc de muncă sau o persoană ierarhic superioară te poate aprecia pentru munca depusă.