Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2017

Berbec

Pregătește-te să încasezi o sumă importantă de bani, căci aspectele astrale îți sunt favorabile începand de azi și până la sfârșitul lunii. Te simți din ce în ce mai bine în compania partenerului și asta îmbunătățește considerabil relașia voastră.  

Taur

O nouă colaborare pe parte profesională s-ar putea să-ți ăntreșină interesul pe parcursul zilei de astăzi. De asemenea, s-ar putea sa semnezi un parteneriat profitabil sau să închei cu brio un proiect la care ai muncit destul de mult.

Gemeni

Te-ai trezit plină de energie și cu gândul la muncă. Va fi o zi cu spor și aprecierile șefilpor nu vor întârzia să apară. În perioada următoare ai toată susținerea astrelor pentru a avansa în carieră.

Rac

Îți petreci ziua cu gândul la iubitul tău pentru ca seara să te alinți în brațele sale. Te simți mai îndrăgostită ca niciodată și această stare îți dă poftă de viață. Bucură-te din plin de aceste momente de iubire!

Leu

Îți dorești să faci o reamenajare a locuinței și nu știi de unde să începi. Îți propunem să faci o listă cu ce vrei să schimbi și să te consulți cu partenerul în privința cheltuielilor. Nu ar fi rău să asculți și sfaturile unui designer de interior.

Fecioară

Azi vrei și te simți capabilă să faci ceva pentru tine și doar pentru tine. Pune-ți în valoare abilitățile pe care le deții și te vei bucura de reușită, ba mai mult și de aprecierea celor din jur care nu se așteptau să te descurci.

Balanţa

Se întrevede un câștig financiar în perioada imediat următoare și ar fi bine să îi cheltui cu atenție. Sectorul financiar este foarte bine aspectat și te poți aștepta să ai parte de mici daruri din partea celor din jur.

Scorpion

Ai chef de o schimbare și îți faci o programare la un salon de coafură pentru un look nou. Poate un tuns sau un vopsit îți vor prinde bine la starea de spirit pe care o ai. N-ar strica nici să faci un update garderobei tale.

Săgetător

Azi nu ai chef de nimic. Tinzi să te autoizolezi și să meditezi la ultima perioadă din viața ta. Vrei să demarezi un proiect nou, însă nu știi în cine să ai încredere dintre apropiații tăi. Încearcă să cauți aliați care să te ajute și nu să te tragă înapoi. Fii mai secretoasă! N-ar strica!

Capricorn

S-ar putea să fii ispitită de o propunere sau, din contră, cineva din anturaj să încerce să te păcălească cu un proiect pentru a beneficia de ajutorul tău. Ai grijă, în primul rând, să nu fie vorba despre o intenție ascunsă cu tentă sexuală.

Vărsător

Te vei bucura de aprecierile șefilor, iar colegii îți vor cânta în strună. Pe plan profesional se anunță o perioadă benefică pentru evoluție. Dacă o vei ține tot așa, s-ar putea ca în viitorul apropiat să fii propusă la o mărire de salariu sau la o avansare în funcție.

Peşti

Ți se deschid în față niște oportunități de nerefuzat. Se poate să primești o veste bună de la o persoană dragă aflată la drum lung. Fie este vorba de un câștig financiar, fie de o bursă de studii. Profită de această zi pentru a-ți pune ăn ordine sarcinile pe care le mai ai de îndeplinit.