Horoscopul zilei de 8 martie 2020

Berbec

Poți primi un cadou astăzi la care absolut să nu te aștepți. Poate fi vorba inclusiv de o sumă de bani care să te ajute în îndeplinirea unui vis măreț.

Taur

Ai parte de o surpriză remarcabilă din partea partenerului. Totodată, s-ar putea să fii martora unui adevăr care iese la suprafață și care schimă o situație în cuplu.

Gemeni

Posibil ca cineva din trecutul tău amoros să se întoarcă astăzi în viața ta. Nu te lăsa furată de vorbe frumoase și promisiuni deșarte.

Rac

Ai parte de o mega surpriză din partea unui prieten sau din partea persoanei iubite. Dacă ești singură, s-ar putea ca de azi să-ți schimbi statutul, dar nu te arunca orbește în orice relație și nu crede tot ce ți se spune.

Leu

O veste legată de carieră te ia prin surprindere. Pregătește-te pentru ceva bun! Posibil ca cineva cunoscut prin intermediul profesiei să-ți facă o invitație în oraș.

Fecioară

S-ar putea să primești vești din străinătate sau să primești cadou un curs, o călătorie, un bilet de avion. Oricum ceva legat de principiile tale se va schimba de astăzi și va fi spre binele tău.

Balanţa

Se întrevăd momente pasionale în cuplu, iar dacă ești singură ai șansa să te îndrăgostești sau să te lași purtată într-o aventură. Pe de altă parte, surprize pot să apară și legate de bani, vești despre o moștenire, o investiție făcută.

Scorpion

Surpize, surprize, surpize... da, astăzi pregătește-te pentru momente neașteptate în cuplu sau într-o relație profesională, de afaceri (în unele cazuri). Nu spunem că vor fi pozitive sau negative, ci doar că vor fi surprinzătoare și pot aduce schimbări bruște.

Săgetător

Poți avea parte de surpize și situații neașteptate care țin de muncă. Poate cunoști pe cineva prin intermediul colegilor și ți se aprind călcâiele sau primești o veste bună legată de job. Ai mai multă grijă la sănătate și odihnește-te corespunzător!

Capricorn

Ai chef de distracții și de ieșit în oraș, de participat la evenimente. Așteaptă-te la osurpizp astăzi, fie din partea persoanei iubite, fie a copiilor - dacă ești părinte. Dacă nu ai o relație, nu este exclus să te îndrăgostești acum, însă fă-o cu prudență.

Vărsător

Poți primi vești surprinzătoare de la cineva din familie sau legate de locuință, de un bun de patrimoniu. Te poți aștepta la o vizită neanunțată din partea unor rude.

Peşti

Ai grijă la modul în care transmiți mesajele astăzi că poți fi surprinsă de ceea ce spui. Un adevăr poate ieși la suprafață sau poți avea parte de o situație neașteptată dacă pleci la drum, într-o deplasare, plimbare.