Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Berbec

Te-ai putea prăbuși, din punct de vedere psihic. Ai mare grijă și dacă simți că nu mai poți, cere ajutorul unei persoane apropiate sau măcar vorbește deschis despre asta.

Taur

Simți o nevoie foarte puternică de afecțiune, dar partenerul de cuplu are multe alte treburi și cumva ignoră în această perioadă relația de cuplu. Ai putea fi tentată să calci strâmb în relație.

Gemeni

Privești cu ochi buni o relație pentru care tu ai jucat rolul de Cupidon, însă s-ar putea să afli că lucrurile nu stau chiar atât de roz între prietenii tăi. O să vrei să te implici din nou, dar de această dată nu mai ține de tine.

Rac

Sunt șanse mari să primești vești bune la locul de muncă, vești care țin de mai mulți bani, în mare parte. La fel de bine însă ai putea să fii felicitată pentru o reușită.

Leu

Azi n-ai chef de nimeni și de nimic, dar cumva trebuie să te mobilizezi pentru că ai multe lucruri de rezolvat. Un telefon neașteptat îți poate da planurile peste cap.

Fecioară

Orice s-ar întâmpla azi nu lua bani cu împrumut, nu semna acte importante și nu accepta propuneri din prima. Mai bine mai amâni toate acestea pentru săptămâna viitoare.

Balanţa

Sunt șanse mari să afli vești legate de sănătatea unei persoane dragi, vești îmbucurătoare de altfel. O să ai motiv de sărbătorit, dar cu tristețe ți-ai putea da seama că nu ai cu cine să sărbătorești.

Scorpion

S-ar putea să trebuiască să pleci într-o călătorie de serviciu. Nu vei fi deloc încântată de acest aspect, dar măcar o să ai șansa de a cunoaște oameni noi. Acceptă provocarea, pentru că vei avea numai de câștigat.

Săgetător

Sunt șanse să te întâlnești azi cu o persoană pe care nu o mai văzusei de foarte mult timp. O să te răscolească puțin această întâlnire, o să retrăiești niște emoții destul de puternice.

Capricorn

Azi ai parte de răsfăț și de multe zâmbete. Partenerul de cuplu îți face o surpriză de proporții, iar asta îți taie răsuflarea. Vei fi extrem de recunoscătoare pentru tot ceea ce ți se întâmplă.

Vărsător

Veștile bune atrag alte vești bune. Azi o să te simți copleșită de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, dar extrem de fericită. Sunt șanse să faci rost și de niște bani.

Peşti

Primești vești legate de niște prieteni. Poate fi vorba de un conflict, însă nu prea ai ce face în acest sens. O să te simți vinovată, dar nu e vina ta și ar trebui să știi asta.