Horoscopul zilei de 8 martie 2018

Berbec

Ziua de azi nu e chiar așa cum ți-ai imaginat-o tu. Primești o veste proastă legată de o persoană la care ții mult, iar asta te cam demoralizează, în ciuda veseliei din jurul tău. Asta e... până la urmă e bine să conștientizăm că viața nu e întotdeauna roz.

Taur

Azi te bucuri de această zi specială alături de familie, prieteni și colegi. O să primești flori, o să oferi flori, o să ai zâmbetul pe buze și energie bună, care te va ajuta la locul de muncă. E una din acele zile liniștite, în care nu se întâmplă nimic important, dar totul decurge perfect!

Gemeni

Începi ziua cu energie și bună dispoziție și o vei ține așa până seara târziu. Astrele sunt de partea ta și totul merge strună, iar asta înseamnă că s-ar putea să ai parte chiar și de surprize frumoase... cum ar fi să-ți cunoști marea dragoste chiar azi, de 8 martie?

Rac

Ziua de azi se anunță a fi una excelentă, dacă treci cu vederea niște mici neplăceri. Orice ar fi, e o zi atât de frumoasă, încărcată cu atâta energie pozitivă, încât ar trebui să vezi doar partea frumoasă a lucrurilor.

Leu

Încearcă să te relaxezi un pic azi. Ești aproape de limita puterilor, iar asta nu e deloc în regulă! Ai grijă de sănătatea ta, pentru că dacă nu o vei face tu, n-o va face nimeni. Știm că îți place să muncești, să ai mereu activitate, dar odihna e obligatorie.

Fecioară

Bucură-te azi de o zi specială în care zâmbetul nu lipsește de pe niciun chip și în care mesajele frumoase, florile și energia pozitivă predomină. Orice ar fi, azi încearcă să nu te superi și să nu te cerți cu nimeni.

Balanţa

E 8 martie, iar asta te energizează și te bucură! Soarele stălucește pe cer, astrele sunt de partea ta, ai toate șansele să îți duci planurile la bun sfârșit și să ai o zi absolut minunată! Nimic nu stă în calea ta azi!

Scorpion

Azi, șansele de a te îndrăgosti în cel mai neașteptat mod, de o persoană pe care o cunoști deja de ceva vreme, sunt foarte mari! Da, vă vor lua aceste sentimente prin surprindere! Da, e o persoană la care nu te așteptai, dar dragostea are căile ei neînțelese, știi asta deja.

Săgetător

Bucură-te de o zi extraordinară, o zi în care surprizele se țin lanț, iar oamenii dragi ție par mai fericiți ca oricând. Asta e tot ce contează de fapt, altceva nici nu te interesează. O să adormi cu zâmbetul pe buze după această zi!

Capricorn

Sunt șanse mari azi să trebuiască să faci un proiect neașteptat, sub presiunea timpului, iar șefii vor fi cu ochii pe tine. Chiar dacă nu funcționezi bine sub presiune, va trebui să te concentrezi și să te descurci așa cum poți. E ceva foarte important!

Vărsător

Chiar dacă această zi e una de sărbătoare, ție îți trezește niște amintiri nu tocmai plăcute. Drept urmare, o să fii destul de morocănoasă azi, ușor tristă, dar capul sus! Trece și ziua de azi și o să îți treacă și această stare ciudată!

Peşti

Bucură-te de o zi superbă, din toate punctele de vedere. Ai mari șanse să faci rost de o sumă importantă de bani azi, iar asta te bucură pentru că oricum voiai să evadezi undeva în week-end. Acum o să ai și mai mulți bani de cheltuială, ceea ce e grozav!