Horoscopul zilei de 8 mai 2020

Berbec

Te lupți cu tărie pentru cauza ta și foarte bine faci pentru că vei fi surprinsă de ceea ce vei descoperi în spatele cortinei. Poți afla un adevăr important azi.

Taur

Este o zi bună pentru a reglementa o situație financiară, pentru a rezolva un aspect ce vizează o moștenire sau poate plătești niște facturi restante.

Gemeni

Este o zi bună pentru a te împăca cu persoana iubită, pentru a lămuri o situație în viața de cuplu sau pentru a negocia un parteneriat.

Rac

Nu pune la suflet tot ceea ce auzi și nici nu te lăsa intimidată de vorbele care-ți sunt adresate. S-ar putea ca o veste de la muncă să nu-ți fie deloc pe plac.

Leu

Te simți bine în brațele persoanei iubite și simți că mare parte din probleme s-au evaporat. Dacă ești singură vei simți o nevoie acută de iubire și de înțelegere.

Fecioară

Este o zi foarte bună să rezolvi o situație de familie, posibil care privește un bun de patrimoniu, o moștenire. Un secret de familie poate ieși la suprafață.

Balanţa

Este o zi bună să verifici niște acte, documente, situații ce vizează un context juridic. Poți avea ocazia să afli un mare adevăr acum, să primești, să afli niște informații importante.

Scorpion

Este o zi bună în care să-ți faci ordine în situația financiară. Ocupă-te de contabilitate sau de acte și documente legate de salarizare, pensionare, șomaj.

Săgetător

Luna îți va traversa zodia astăzi și îți va insufla optimism, entuziasm și chef de acțiune. Posibil să ai parte de dialoguri și negocieri favorabile în cuplu sau legate de un parteneriat profesional.

Capricorn

Simți nevoia acută să spui adevărul, să scoți la iveală ceva din trecut sau ceva ce te frământă și îșți dă insomnii. Poți afla secrete astăzi.

Vărsător

Încearcă să nu-ți pui prietenii la zid și să crezi că doar tu ai dreptate pentru că s-ar putea să devii ținta criticilor și reproșurilor.

Peşti

Chiar dacă cineva va încerca să te denigreze sau să-ți atace imaginea profesională, tu menține-ți caracterul demn și moralitatea. Vei învinge!