Horoscopul zilei de 8 mai 2019

Berbec

Încearcă să eviți dialogurile în contradictoriu cu persoana iubită sau cu cei dragi pentru că riști să dezvolți un adevărat conflict.

Taur

Ai parte de dialoguri în contradictoriu, discuții tensionate cu privire la situația financiară, posibil legate de cheltuielile în casă. Dacă te afli într-un proces cu statul, rezultatele nu vor fi cele așteptate de tine.

Gemeni

Ai mare grijă la cum pui problema banilor în cuplu deoarece poți intra în conflicte serioase cu persoana iubită. Se întrevăd acțiuni pentru obținerea unui drept financiar.

Rac

Comunicarea este punctul tău forte astăzi și reușești să lași emoțiile deoparte și să devii foarte stăpână pe dialog și, implicit, pe situație.

Leu

Este posibil ca un prieten să-ți ceară ajutorul de urgență și să te trezești implicată până peste cap în problemele altora, însă o vei face cu devotament și empatie.

Fecioară

Este posibil să intri în conflicte, divergențe de opinie la locul de muncă, iar colegii se vor folosi de acest aspect pentru a încerca să te domine.

Balanţa

Te sfătuim să ai mare grijă cu cine relaționezi, tranzacționezi sau negociezi astăzi deoarece riscul de a fi mințită, înșelată, furată este foarte mare astăzi.

Scorpion

Încearcă să acorzi toată răbdarea și atenția necesare citirii clauzelor contractuale ale actelor pe care le semnezi. Este foarte probabil să ai parte de nereguli financiare, materiale, administrative și chiar juridice.

Săgetător

Relațiile parteneriale trec printr-o etapă de testare și te sfătuim să eviți conflictele pe cât de mult poți, mai ales dacă este vorba de subiecte trecute și readuse în actualitate.

Capricorn

Te concentrezi cu greu la locul de muncă și orice activitate ți se va părea acaparantă. Poate este momentul să-ți iei câteva zile libere și să te relaxezi mai mult.

Vărsător

Ai tendința, indiferent că ești sau nu într-o relație, de a călca strâmb și de a te lăsa furată de o aventură sentimentală. Poate ar trebui să gândești de două ori înainte de a te arunca în val.

Peşti

Nu este exclus să intri în controverse cu membrii familiei, să vă certați pe o temă care are legătură cu un bun de patrimoniu sau cu locuința în sine.