Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Berbec

Un prieten sau un coleg de muncă foarte apropiat te poate surprinde cu o veste. Fii pregătită să accepți o provacare importantă, fie în plan personal, fie în plan profesional.

Taur

Ești preocupată de locul de muncă mai mult ca de obicei și acorzi toată atenția sarcinilor primite. S-ar putea să stai peste program mai mult decât ți-ai propus, dar așteaptă-te să primești aprecieri din partea șefilor care, se pare, sunt cu ochii pe tine.

Gemeni

Treci printr-o ușoară etapă de introspecție și-ți concentrezi energia asupa problemelor existențiale, asupra propriului destin, încercând să afli răspunsuri la întrebări care te macină de ceva vreme.

Rac

Te bucuri de o zi cu mult spor la locul de muncă și reușești să atragi atenția șefilor. Te preocupă partea financiară și ai susținerea astrelor pentru a căuta un moment oportun să aduci în discuție o mărire salarială.

Leu

Nu ești tocmai în apele tale astăzi și ar fi bine să nu interacționezi mai mult decât trebuie cu cei din jurul tău, în special la locul de muncă unde tinzi să intri în dispute cu colegii.

Fecioară

Reușești astăzi să finalizezi niște sarcini restante sau să închei un proiect pentru care te-ai zbătut în ultimul timp. O surptiză poate veni și din partea partenerului în a doua parte a zilei.

Balanţa

Se anunșă acțiune pe parte sentimentală. Este foarte probabilsă ai parte de o surpriză din partea partenerului, posibil să planificați o vacanță sau să te surprindă deja cu biletele cumpărate.

Scorpion

Se anunță o zi tensionată la locul de muncă. Încearcă să te concentrezi pentru a nu face o greșeală sau a omite o sarcină importantă. De asemenea, pot apărea discuții și în cuplu din cauza unei neînțelegeri.

Săgetător

Scurte deplasări în interes de serviciu. Reușești să finalizezi niște sarcini care au tot fost amânate în ultimul timp sau intri într-un context la drum care îți evidențiază niște oportunități. Fii cu ochii în patru șui profită!

Capricorn

Contextul astral te favorizează pe plan financiar. Poți primi sume de bani de la persoane apropiate, posibil chiar din familie sau dintr-un proiect care nu are legătură cu locul de muncă.

Vărsător

O zi în care dai dovadă de energie în tot ceea ce faci și buna dispoziție te însoțește până seara. Este momentul să te faci evidențiată și să preiei inițiativa acolo unde este cazul.

Peşti

Cu toate că nu ești chiar în apele tale, ai ocazia să întâlnești persoane care să te destindă și să-ți dea imboldul de care ai nevoie. Încearcă să-ți extinzi grupul de prieteni, să fii mai maleabilă la acest capitol și nu vei regreta.