Horoscopul zilei de 8 iunie 2019

Berbec

Te pui în valoare într-un mod plăcut și cei din jur vor aprecia calitățile tale. Vei fi în centrul atenției și atracției. Profită!

Taur

Cineva din familie îți poate da planurile peste cap cu o veste sau poate cu o vizită. Încearcă să nu arăți că nu ești încântată de surpriză!

Gemeni

Te impui cu îndrăzneală în fața tuturor și nu accepți sub nicio formă să fii contrazisă. Sfatul nostru este să mai lași de la tine și să dai dovadă de mai multă înțelegere.

Rac

Banii sunt subiectul de interes al zilei și nu este exclus să intri în polemici din cauza cheltuielilor nesăbuite. Nu este o idee bună să ieși la shopping astăzi.

Leu

Ai tendința de a fi peste măsură de orgolioasă într-o chestiune ce ține de principii. Te impui inclusiv în fața persoanei iubite și s-ar putea să-ți strici weekendul din acest motiv.

Fecioară

Ești liniștită, relaxată și probabil împăcată cu o decizie pe care ai luat-o de curând. Un prieten sau chiar persoana iubită te poate surprinde plăcut cu o veste.

Balanţa

Ai șansa de a te întâlni cu o persoană din trecut, o veche cunoștință, poate un prieten din copilărie. Dialogul va fi unul constructiv și plăcut.

Scorpion

Ai parte de un dialog cu o persoană cu autoritate, poate să fie vorba de un părinte sau, dacă lucrezi astăzi, de un superior. Te sfătuim să nu te contrazici, să nu refulezi și să nu critici.

Săgetător

Este o zi favorabilă pentru acumularea cunoștințelor, pentru studiu, dar vedem ca interesul să fie îndreptat într-o direcție care vizează mai mult interesul personal, curiozitatea personală.

Capricorn

Încearcă să eviți dialogul în contradictoriu cu cei din jur pentru că astăzi mândria și orgoliul vor atinge cote înalte și este posibil să strici relații.

Vărsător

Relația cu persoana iubită trece printr-un moment de cumpănă. Este probabil să se arunce cuvinte dure și reproșuri. Încearcă să nu fii radicală și extremistă!

Peşti

Este o zi bună pentru a strânge mulțumiri, aprecieri și aplauze. Se pare că faptele tale vor fi apreciate de cei din jur. Bucură-te de onoarea de a fi în centrul atenției!