Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Berbec

Cu Luna pe casa personalității, azi vei da dovadă de putere de muncă și energie. Vei reuși să rezolvi tot ceea ce ți-ai propus, chiar și sarcini mai vechi, amânate.

Taur

Treci printr-o stare de melancolie și introspecție. Ai tendința de a aduce în prezent evenimente și experiențe mai vechi pe care să le analizezi în detaliu.

Gemeni

Cu Luna pe casa prietenilor, azi vei avea chef de ieșiri în oraș și de distracție. Nu vor lipsi invitațiile în acest sens și te vei bucura de o compabie plăcută.

Rac

În prima parte a zilei vei fi preocupată de activitățile de la locul de muncă, vei găsi soluții de rezolvare și vei primi aprecieri. Spre seară te vor copleși niște emoții mai vechi și vei reînvia niște sentimente pe care le credeai uitate.

Leu

Pleci într-o minivacanță sau îți faci planuri de weekend. Este posibil ca partenerul sau prietenii să-ți facă o surpriză legată de o călătorie.

Fecioară

Ai nevoie de bani pentru a rezolva o chestiune administrativă și este momentul favorabil să ceri o datorie înapoi. Din pacate, nici pe plan sentimental nu stai foarte bine. Este posibil sa multi nativi din Fecioara sa treaca printr-o despartire, nu neaparat azi, ci si in zilele urmatoare.

Balanţa

Încearcă să nu te implici în discuții în contradictoriu la locul de muncă. Posibile neînțelegeri se anunță și cu membrii familiei.

Scorpion

Cu Luna pe casa muncii și a sănătății te poți lăsa copleșită de niște probleme apărute la job și astfel să-ți epuizezi organismul. Durerile de cap, greața și răceala își pot face apariția.

Săgetător

Cu Luna în sectorul sentimental vei avea parte de acțiune în relația de cuplu. Dacă pentru unii nativi pot să apară neînțelegeri, pentru alții poate fi un moment favorabil să-și exprime sentimentele.

Capricorn

Folosește-ți intuiția pentru a rezolva niște chestiuni legate de locul de muncă. Se crează un context favorabil discuțiilor legate de salarizare, de program și de responsabilități.

Vărsător

Este o zi favorabilă negocierilor. Luna este în tranzit în sectorul comunicării și te poți folosi de toate resursele pentru a obține ceea ce-ți dorești în acest segment

Peşti

Aduci în prezent trăiri mai vechi, emoții reprimate și sentimente date uitării. Treci părintr-o stare de confuzie și te lași copleșită de gânduri.