Horoscopul zilei de 8 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au nevoie de validare a faptelor, a acțiunilor lor și fac comparații cu situații trăite, fie de nativi în trecut, fie de cei din jur.

Taur

Cei născuți în zodia Taur își pun niște piedici legate de o relație, posibil chiar în ceea ce-l privește pe partener și refuză să vadă realitatea.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pleacă într-o scurtă excursie cu prietenii sau aleg să facă o vizită unor rude aflate într-o altă localitate.

Rac

Cei născuți în zodia Rac nu se pot bucura pe depplin de ziua de astăzi deoarece mare parte o dedică unor activități de la locul de muncă sau unor proiecte suplimentare care necesită finalizare urgentă.

Leu

Cei născuți în zodia Leu devin mai sociabili decât de obicei, fac glume, sunt autoironici și lasă dramatismul caracteristic deoparte. Vor atrage simpatia multuro, în special în cercul de cunoștințe unde în ultimul timp nu prea au fost agreați.

Fecioară

Nu este cea mai bună zi pentru cei născuți în zodia Fecioară care sunt morocănoși, nimic nu le convine și nimeni nu le intră în grații.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță aleg să-și eddice timpul activităților casnice și gospodărești. Posibil fac o invitație la cină unor prieteni sau își surprind familia cu un meniu nou și exotic.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion nu se simt în apele lor astăzi și au nevoie de relaxare și liniște. Pot primi reproșuri și fi acuzați de indiferență de către partenerul de viață.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător care se află într-o relație stabilă sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție partenerului, nevoilor și dorințelor sale.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bazează pe sprijinul partenerului în rezolvarea unei situații ce ține de partea financiară. Posibil să fie vorba de un împrumut sau de achitarea unei facturi mai vechi.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se lasă cu greu înduplecați de niște rugăminți ale partenerului, însă după ce termina lista de motive pentru care nu vor să fie amabili, vor ceda cu zâmbetul pe buze.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești iau niște decizii pe parte financiară, însă o vor face în mod secret sau se vor feri să-i dea toate detaliile partenerului de cuplu sau familiei.