Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Berbec

Azi vei avea multe lucruri de rezolvat, iar o parte dintre acestea țin de birocrație, va trebui să stai la niște cozi pentru a plăti niște facturi sau pentru a depune niște acte. O să fie multă bătaie de cap și cel mai probabil nervii te vor lăsa la un moment-dat. Trage aer în piept și rezistă, n-ai ce face!

Taur

Azi te dedici total unui proiect de la locul de muncă. S-ar putea să stai peste program pentru a-ți duce planul la bun sfârșit, deși nici măcar nu primești bani suplimentar pentru asta, însă așa ești tu... o persoană foarte dedicată!

Gemeni

Cineva de la locul de muncă îți tot caută nod în papură de ceva vreme și pentru că nu găsește nimic greșit la tine, profesional vorbind, azi s-ar putea să înceapă cu remarci foarte personale. Ai grijă cum gestionezi situația.

Rac

Te bucuri să afli că partenerul de cuplu s-a gândit la tine într-un moment important și mai mult decât atât, a ținut cont de părerea ta. E o decizie care îi influențează viitorul, așadar foarte importantă, iar asta te face azi foarte fericită.

Leu

Azi te concentrezi pe binele celor din jurul tău și, încă o dată, faci un sacrificiu important. Poate că ar fi bine să te mai gândești și la tine din când în când, și să te mai pui și pe tine pe locul întâi în lista priorităților.

Fecioară

Azi ai putea cheltui o sumă importantă de bani pe ceva ce... nu merită. Ai grijă ce alegeri faci, pentru că tot tu o să regreți... Mai bine mai așteaptă o zi măcar, dacă vezi ceva ce te atrage, un obiect pe care ai vrea să-l cumperi imediat.

Balanţa

Cineva îți atrage atenția azi asupra unui detaliu legat de relația ta de cuplu. O să fie un amănunt dureros pentru tine, ceva neașteptat, dar care îți va schimba total perspectiva asupra iubirii. Nu vei avea cea mai bună zi a ta.

Scorpion

Azi ai parte de momente frumoase la locul de muncă. Colegii te apreciază, te laudă în fața șefilor și au chiar și o mică surpriză pentru tine, ca recompensă pentru ajutorul tău de-a lungul timpului. E un cadou neașteptat, care te emoționează.

Săgetător

O veste bună îți înveseleșete azi ziua, cel mai probabil de la primele ore ale zilei. Aveai nevoie de un astfel de imbold pentru că în ultima perioadă nu prea te mai implicai în nimic. Acum o să-ți revină energia bună cât ai clipi!

Capricorn

O problemă legată de casă îți dă toată ziua peste cap. Ar putea fi vorba despre o reparație sau despre înlocuirea unui aparat electrocasnic. Oricum ar fi, rezolvarea acestei probleme va necesita multă răbdare din partea ta.

Vărsător

Ai trebuie să ai încredere în vorbele și promisiunile altora, iar asta te neliniștește. Dar uite că a venit momentul să înveți și tu o lecție importantă - gândește-te bine la situația actuală și vezi care e morala poveștii!

Peşti

Te bucuri de multă energie pozitivă azi și te hotărăști să o reinvestești în tine. O vizită la sala de sport sau poate o ședință de alergat în parc îți va schimba total perspectiva și s-ar putea să faci o schimbare majoră în stilul tău de viață.