Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2018

Berbec

Începi ziua în forţă, cu o discuţie serioasă cu un şef sau poate într-o şedinţă. Ai planuri mari, ai idei şi tot ce îţi doreşti e să ţi se dea şansa de a dovedi că eşti în stare să faci tot ceea ce ai promis.

Taur

Ziua ta începe destul de agitat, cu o mulţime de telefoane şi de planuri, cu discuţii în contradictoriu la serviciu, cu mici certuri şi cu puţin stres. Dar până seara totul trece, pentru că o persoană specială are grijă să te facă să uiţi.

Gemeni

O zi banală de luni se transformă într-un adevărat spectacol. O să ai parte de situaţii comico-tragice şi nu îţi va veni să crezi că toate astea ţi se pot întâmpla într-un timp atât de scurt chiar ţie.

Rac

Te enervează oamenii care vorbesc mult, dar fac puţin, aşa că azi e foarte posibil să nu mai rezişti şi să le spui direct în faţă aceste lucruri, celor care te deranjează. Dacă ai curaj, bravo ţie!

Leu

Pentru că o zi bună se cunoaşte încă de la prima oră a dimineţii, iată că o veste bună îţi înveseleşte începutul de săptămână, chiar de la trezire. Partea şi mai frumoasă e că această veste are legătură cu ceva la care tu sperai în secret.

Fecioară

Calculele de acasă nu se potrivesc cu discuţiile de la faţa locului, cam asta e starea de azi. Şi, din păcate pentru tine, nici planurile tale nu se potrivesc cu ideile şefilor, aşa că am putea numi această zi o zi complicată.

Balanţa

Azi trebuie să ştii că prietenii pot fi una din cele mai mari bucurii în viaţă, dar pot fi şi... de coşmar uneori. E o lecţie dură pe care o vei învăţa fără să vrei şi, din păcate, e o lecţie care te-ar putea face să plângi.

Scorpion

Începi ziua destul de morocănoasă, dar pe parcurs starea de spirit a cuiva apropiat te molipseşte şi uiţi de toate problemele. Până seara o să râzi de-a dreptul cu lacrimi spre surprinderea tuturor.

Săgetător

Când dragostea apare în viaţa ta, nimeni şi nimic nu mai contează. Ai tendinţa de a-ţi anula responsabilităţile pentru persoanele iubite, iar asta nu e deloc în regulă. Şi da, azi e posibil să te îndrăgosteşti.

Capricorn

Îţi dedici ziua proiectelor personale şi planurilor care ţin de căminul tău. Partenerul de viaţă te susţine în tot ceea ce faci şi chiar vine cu nişte idei interesante, aşa că te bucură faptul că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

Vărsător

E luni şi, drept urmare, toată lumea de la locul de muncă se agită şi face planuri. Din păcate tu nu ai chef de nimic azi, cineva sau ceva ţi-a stricat starea şi eşti pur şi simplu morocănoasă până la căderea serii.

Peşti

Începi ziua cu un singur gând - acela de a termina cât mai repede treaba şi a pleca acasă, la persoana iubită. Încă nu ai ieşit din starea de vacanţă, iar munca nu-ţi surâde deloc...