Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Berbec

Un început de drum - asta îți scot astrele azi în cale. Poate fi vorba de un loc de muncă, de o relație sau de schimbarea stilului de viață, asta tu hotărăști până la urmă. Dar tot ceea ce începi azi, are mari șanse să se încheie cu succes.

Taur

Vești bune pe toate planurile. Finalul săptămânii îți aduce bucurii și motive de sărbătoare. Ai grijă totuși cum îți cheltuiești banii, latura financiară a vieții tale e aproape de colaps.

Gemeni

Azi te-ai putea lega pentru totdeauna de o persoană, fie că e vorba de o căsătorie, la propriu, fie că e vorba de o prietenie. Relațiile care încep azi vor ține toată viața.

Rac

Fii atentă la schimbările de comportament care apar la oamenii din jurul tău. În ele ar putea sta ascunse tot felul de mesaje, pe care ei nu vor să le recunoască sau se tem să le recunoască.

Leu

O schimbare importantă pe plan financiar azi. Te-ai putea hotărî să-ți faci un cont de economii sau să investești o sumă mare într-un proiect de viitor. Astrele favorizează deciziile luate azi.

Fecioară

Schimbări importante pot să apară azi în viața ta. Ori cel puțin ideea unor schimbări, dacă ele nu se întâmplă chiar acum. Oricum ar fi, sunt de bun augur, asta e important.

Balanţa

Veștile bune se adună azi în viața ta. Ai motive de sărbătoare în acest week-end, cu siguranță. Încearcă totuși să nu te pripești. Așteaptă până când totul se va încheia cu bine și abia apoi deschide șampania.

Scorpion

Primești o ofertă interesantă. Poate chiar prea bună pentru a fi adevărată. Acordă-ți puțin timp pentru a o analiza. Ar putea fi vorba de o înșelătorie, așa că ai grijă.

Săgetător

Azi începe un capitol nou și plin de lucruri neașteptate în viața ta. Pregătește-te să te urci într-un carusel al emoțiilor, care te va schimba pentru totdeauna ca om.

Capricorn

Cineva de la locul de muncă îți furnizează o informație importantă, care te va ajuta mai curând decât credeai. Lucrurile se schimbă, dar tu ești deja cu un pas înaintea oricărei schimbări.

Vărsător

E una dintre cele mai norocoase zi pe care le vei avea în prima jumătate a anului, așa că profită cum poți de asta. Poate ar fi bine chiar să-ți încerci norocul și la Loto. Niciodată să nu spui niciodată.

Peşti

Sunt aspecte frumoase pentru viața ta de cuplu azi. Astrele îți pregătesc mai multe surprize, una dintre ele fiind cu adevărat importantă. Pe de altă parte, pe cât de fericită ești tu, pe atât de speriat va fi partenerul tău.