Horoscopul zilei de 8 februarie 2018

Berbec

Te străduiești să le fii pe plac tuturor azi, dar din această situație nu poate ieși nimic bun. Poate că cei din jur vor aprecia asta, dar pentru tine va fi destul de neplăcută situația. E bine să îi ajuți pe oamenii care îți sunt aproape, dar nu îți ignora propria persoană.

Taur

Colegii și apropiații te laudă azi pentru ceva ce ai reușit, iar această stare te duce parcă-n al nouălea cer. Ești mai fericită ca oricând, iar asta te bucură nespus, mai ales că ai traversat o perioadă destul de neplăcută recent. Azi mulțumește-le astrelor, ai o zi grozavă!

Gemeni

Bucură-te azi de o zi minunată, marcată de o deplasare scurtă în interes de serviciu, sau poate pentru ceva ce are legătură cu serviciul. În această scurtă evadare ai putea cunoaște o persoană interesantă, pe care astrele ți-o vor scoate în cale cu un scop anume.

Rac

Primești vești bune, în sfârșit, și ți se cam ridică o piatră de pe inimă. Cu toate acestea, traversezi o perioadă ciudată, marcată de dorința de a te sacrifica pentru binele altora, drept urmare seara nu te va prinde cu zâmbetul pe buze, așa cum ar fi normal.

Leu

Ai de făcut niște drumuri pentru ceva ce ține de locul de muncă. O să fie câteva ore pline de stres și energie negativă pentru că vei avea de a face cu oameni care îți testează limita răbdării. Până la căderea serii însă, revii la starea ta de spirit obișnuită.

Fecioară

Ești în pragul colapsului material, deși refuzi să accepți acest lucru. Continui să faci cumpărături impulsive și, dacă nu te vei opri mai repede, riști să ai probleme financiare grave. Într-atât de grave încât să le ții minte toată viața!

Balanţa

Problemele cu banii îți dau bătăi de cap. Nu mai cheltui impulsiv, nu mai oferi bani cu împrumut persoanelor despre care știi sigur că nu ți-i vor mai returna și mai ales nu mai cumpăra lucruri absolut inutile. Dacă vei reuși să faci aceste lucruri, vei fi ok.

Scorpion

Cineva îți transmite un mesaj care te îngrijorează. Ar putea avea legătură cu starea de sănătate a unei persoane dragi, poate un văr, un bunic sau un unchi. Oricum ar fi, s-ar putea să începi să cauți medici specialiști pentru a ajuta acea persoană.

Săgetător

Partenerul de cuplu îți dă o veste proastă azi. E foarte probabil să-ți spună că nu vrea să mai formați un cuplu, lucru care te-ar putea devasta pur și simplu. Ești în pragul unui colaps sentimental și ai nevoie urgent de o persoană care să te sprijine psihic.

Capricorn

Un bărbat din trecutul tău se întoarce să-ți facă viața mai grea, drept răsplată pentru faptul că tu l-ai ignorat mult timp. Încearcă să rezolvi situația printr-un dialog deschis, sincer și s-ar putea să nu ai probleme.

Vărsător

Cunoști o persoană foarte interesantă azi, care arată foarte bine și de care te-ai putea îndrăgosti. Dacă nu știi cum să faci să o inviți la o întâlnire, găsește un pretext banal sau roagă un prieten să te ajute. Treci peste emoții!

Peşti

Ai șanse mari să primești o sumă de bani, un bonus sau un cadou material. O să-ți facă ziua mai frumoasă această surpriză și vei avea tendința de a cheltui acești bani imediat. Mai bine ține de ei, pentru că se anunță vremuri grele...