Horoscopul zilei de 8 decembrie 2018

Berbec

Este foarte posibil să pleci într-o călătorie astăzi. Vei avea ocazia de a te reîntâlni cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme și de a vizita locuri dragi.

Taur

Cineva îți poate propune o colaborare sau te poți implica într-un proiect care să-ți aducă o sumă de bani în plus. Nu te grăbi să-i cheltui!

Gemeni

Petreci momente frumoase cu partenerul de viață și nu este exclus să primești o ofertă din partea acestuia. Poate fi vorba de o invitație într-o călătorie, dar și de o cerere în căsătorie.

Rac

Îți petreci ziua în mijlocul familiei și vei da dovadă de înțelegere față de cei mai în vârstă, dar și toleranță față de cei mai mici. Prețuiește mai mult clipele petrecute alături de cei dragi!

Leu

Vei fi luată prin surprindere de atitudinea partenerului de viață. Îți va face complimente, cadouri și te vei simți iubită și apreciată. Răspunde-i în aceași manieră și te vei bucura de clipe minunate alături de cel drag.

Fecioară

Încearcă să nu duci la extrem un dialog cu părinții, mai ales că ai ocazia să obții ceea ce ți-ai dorit de la aceștia. Prin urmare, te sfătuim să fii mai maleabilă și...mai șireată!

Balanţa

Îți petreci ziua citind, studiind și dedicându-te activităților intelectuale și educaționale. Poți descoperi niște domenii noi de interes, iar informațiile ți se vor părea realmente interesante.

Scorpion

Preocupă-te să duci la final un proiect care va fi remunerat mulțumitor. Ai ocazia să te faci remarcată într-un context care-ți poate aduce o nouă ofertă de colaborare.

Săgetător

Ai chef de distracție și nu este exclus să plănuiești o ieșire în oraș cu prietenii sau o călătorie la munte, pe pârtie. Dacă vei participa la o competiție, te asigurăm că ai șanse foarte mari de câștig.

Capricorn

Te poți întâlni cu o persoană din trecut sau niște amintiri s-ar putea să nu-ți dea pace astăzi. Sfatul nostru este să-ți petreci mai mult timp în natură, chiar să faci o scurtă călătorie în locurile care-ți sunt dragi.

Vărsător

Un prieten îți poate face o ofertă de nerefuzat. Poate fi vorba de o călătorie, o invitație într-un loc drag sau chiar o vizită la un SPA. Profită și detensionează-te!

Peşti

Gândul tău îți fuge la muncă și nu este exclus să intri în conflicte cu partenerul de viață, care are cu totul și cu totul alte planuri de petrecere a weekendului.