Horoscopul zilei de 8 decembrie 2017

Berbec

Este o zi importantă pentru tine astăzi deoarece poți lua o decizie radicală pe parte sentimentală. Înainte de a face pasul, asigură-te că într-adevăr este ceea ce-ți dorești.

Taur

Ești pe cale de a lua o decizie extrem de importantă ce are legătură cu un membru al familiei, posibil cu un părinte sau, dacă ești mamă, cu un copil. Poate avea, de asemenea, legătură și cu regimul unui spațiu locativ.

Gemeni

Astăzi este activată casa comunicarii, a informatiei si a deplasarilor pe distante scurte ceea ce înseamnă că ai putea stabili ședințe și întâlniri importante cu colaboratorii.

Rac

Te preocupă partea financiară și poți lua niște decizii importante astăzi în ceea ce privește situația ta materială, cu precădere salariul sau banii pe care îi câștigi de la un job suplimentar.

Leu

Astăzi este o zi specială pentru tine, mai ales ca Luna îți traversează semnul zodical și face un aspect cu Nodul Nord, lucru ce se traduce prin decizii importante pe care le poți lua în relația de cuplu.

Fecioară

Ai de luat o decizie importantă și alegi să te izolezi de prietenii sau colegii de muncă, ba mai mult, chiar și de membrii familiei, pentru că nu vrei să te lași influențată sub nicio formă.

Balanţa

Vei alege să te consulți cu niște prieteni pentru a te sfătui în legătură cu niște decizii legate de viitorul tău profesional, dar mai ales de viitorul financiar care te interesează în mod deosebit în ultima perioadă.

Scorpion

Luna îți traversează astăzi sectorul carierei și vor exista discuții despre viitorul profesional cu o persoană în care ai încredere, iar în urma dialogurilor vei lua niste hotărâri de destin.

Săgetător

Îți faci ordine în planul financiar și tai cheltuielile care nu sunt indispensabile. Spre seară vei primi o veste bună de la cineva drag aflat în străinătate sau la o distanță foarte mare de tine.

Capricorn

Astăzi se anunâă o zi importanta din punct de vedere financiar. Poți primi niște oferte care-ți vor aduce câștiguri bănești sau poți fi anunțată ca vei intra în posesia unei sume de bani, fie provenind dintr-un credit, fie dintr-o moștenire.

Vărsător

O discuție serioasă și radicală cu partenerul de viață s-ar putea să-ți strice ziua. Vei dori să te impui cu noi reguli cu scopul de a pune capat unei situații care te macină de ceva timp, însă ai grijă, din impulsivitate, să nu pui capăt relației.

Peşti

Vei avea o zi agitată la muncă și discuțiile cu șefii s-ar putea să te epuizeze și să te enerveze, însă ține cont că e vineri și nu are rost să-ti strici buna dispoziție, mai ales că un câștig financiar pare a se anunța cât de curând, poate chiar spre finalul zilei.