Horoscopul zilei de 8 august 2019

Berbec

Azi nu vrei să pierzi timpul pentru nimeni și pentru nimic. Te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, muncești cu spor și îți vezi de viața de după serviciu. Nu accepți să rămâi prinsă în rutină, drept pentru care îți găsești tot felul de lucruri de făcut.

Taur

Dacă vrei ceva din tot sufletul, vei reuși să ai ceea ce-ți dorești, cu multă muncă și cu multă perseverență. Asta e lecția ta de azi, lecție pe care o înveți fără probleme. Te decizi să îți atingi un țel important până la finalul anului și, ce-i drept, ai toate șansele de reușită.

Gemeni

Azi ai nevoie de atenție și de afecțiune, dar pentru că nu le primești, sau cel puțin nu de la persoana de la care îți doreai, îți proclami independența cu o afirmație puternică - toți cei din jur vor fi uimiți de atitudinea ta.

Rac

Primești vești grozave legate de vacanță, iar asta îți ridică moralul destul de prăbușit. Aveai nevoie de niște lucruri bune în viața ta și uite că astrele ți le trimit.

Leu

Legătura ta cu partenerul de cuplu se solidifică azi. În sfârșit aveți parte de momente frumoase împreună, iar comunicarea dintre voi pare că e mai ușoară ca oricând. Spre seară sunt șanse mari să vă faceți prieteni noi.

Fecioară

O posibilă idilă s-ar putea înfiripa azi între tine și o persoană necunoscută. Ai mare grijă, mai ales dacă ești deja într-o relație. Încearcă să nu riști totul pentru... o clipă de euforie.

Balanţa

Ai multe de îndurat azi. Accepți critici, accepți tot felul de apropouri, dar jignirile nu le vei accepta. Încearcă să nu răbufnești totuși la locul de muncă pentru că imaginea ta ar putea avea de suferit. Vorbește față în față cu persoana în cauză sau abține-te de la replici.

Scorpion

Azi realizezi ce e, de fapt, important pentru tine în viață. Da, și până acum știai că familia și prietenii contează, dar azi ai un moment aproape divin în care totul se aranjează perfect în mintea și-n sufletul tău.

Săgetător

Azi ai putea avea parte, din păcate, de un conflict în cuplu. Dacă nu veți fi suficient de înțelepți - tu și partenerul - ați putea ajunge la despărțire mai repede decât ți-ai imaginat vreodată. Mare atenție la cum comunicați unul cu celălalt!

Capricorn

Ai răbdare și fii atentă la toți pașii pe care îi faci, mai ales dacă ești în discuții pentru un nou loc de muncă. Încearcă să-ți menții calmul, chiar și în cazul unei situații de criză, pentru că angajatorii vor să vadă cum rezolvi problemele, nu cum creezi altele noi.

Vărsător

Azi trebuie să privești partea plină a paharului. Da, s-ar putea să ai o ușoară tendință spre melancolie, tristețe... însă există și lucruri bune în viața ta, lucruri, relații, oamenii peste care nu poți trece cu vederea așa ușor.

Peşti

Privește lucrurile în mod obiectiv și încearcă să nu mai raportezi tot ce se întâmplă în jurul tău la propriile experiențe. Oamenii sunt diferiți, simt și trăiesc altfel, iar asta e cât se poate de OK. Acceptă această diversitate și nu te mai gândi doar la tine.