Horoscopul zilei de 7 septembrie 2019

Berbec

Este o zi favorabilă călătoriilor și nu este exclus să cunoaști persoane noi cu care să interacționezi remarcabil. Poți primi vești din străinătate.

Taur

Este o zi bună să-ți faci niște calcule și să-ți pui la punct situația financiară. Nu face, însă, cheltuieli majore decât dacă ceea ce vrei să achiziționezi se poate transforma într-o sursă de venit.

Gemeni

S-ar putea ca astăzi să ai parte de o situație incomodă în familie sau în relația cu persoana iubită. Nu te alarma și nici nu sări la atac, ci păstrează-ți diplomația în dialog.

Rac

Încearcă să nu te mai lași manipulată ed cei din jur, chiar dacă o fac voit sau nu. Este momentul să înveți să refuzi să mai faci lucruri care nu te reprezintă doar de dragul altora.

Leu

Este o zi bună pentru a face mișcare, fie că participi la competiții sportive, fie că ieși în natură la o scurtă plimbare. RElaxează-te și profită din plin de timpul liber!

Fecioară

Cineva din familie te poate deranja cu o afirmație, cu o critică sau un reproș, însă sfatul nostru este să eviți tensiunile și chiar apropierea fizică.

Balanţa

Activitățile intelectuale vor reuși să te acapareze și poți descoperi răspunsuri la multe din întrebările tale acum. Este o zi favorabilă studiului pentru că dai dovadă de o capacitate de memorare bună.

Scorpion

Se întrevăd conflicte cu persoana iubită și totul poate lua naștere de la bani. Încercați să faceți un bilanț al cheltuielilor și să reduceți ceea ce este inutil.

Săgetător

Poți pleca în scurte călătorii, te poți delecta cu o carte bună sau un film, însă te sfătuim să eviți suprasolicitările de ordin fizic. Chiar dacă ai energie, canalizeaz-o contrsuctiv!

Capricorn

Cu diplomație și înțelegere poți depăși orice moment neplăcut astăzi. Te avertizăm că poți intra în conflicte serioase cu cineva din familie ca urmare a principiilor total opuse.

Vărsător

Un prieten îți poate cere o favoare și tu nu vei putea ceda în fața rugăminților sale. Ai grijă ca acestea să fie reale și nu pune totul pe tavă fără condiții.

Peşti

Te poți întâlni astăzi cu o persoană importantă care să te susțină profesional sau chiar financiar într-o afacere, într-un proiect.