Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar păutea să primească o invitație de petrecere a weekendului alături de prieteni sau de persoana iubită. În prima parte a zilei s-ar putea să apară situații tensionate la locul de muncă, iar nativii pot întâmpina dificultăți de concentrare,

Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea confrunta astăzi cu probleme de sănătate, însă nu este vorba de ceva grav. Nativii pot avea parte de dureri de cap, de măsea, de gât, iar starea generală va fi una de epuizare.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni ar putea avea parte de o discuție foarte serioasă cu partenerul de cuplu, iar nativii se vor lăsa convinși de niște aspecte pe care, este posibil ca mai târziu să le regrete.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi agitată la locul de muncă, însă seara vor fi recompensați cu o surpriză din partea persoanei iubite, poate fi vorba de o cină romantică sau o invitație la teatru sau la film.

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt tentați să cheltuie mai mult decât le permite buzunarul și din acest motiv să intre în conflict cu partenerul de cuplu sau chiar să anuleze un plan făcut împreună.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară ar putea intra într-un conflict cu o persoană din familie din cauza diferențelor de opinie. Pe de altă parte, este posibil ca nativii să-și dorească o destinație de weekend care să nu fie pe placul celorlalți.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a deveni mai sensibili astăzi, iar din punct de vedere psihic nu vor fi în cea mai bună formă. Ceva îi macină și cu greu fac față frământărilor interioare.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a se impune în fața colegilor de muncă și chiar a superiorilor și aceste aspecte pot da naștere unor conflicte destul de serioase. Mare atenție la limbaj!

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de obținerea unui răspuns sau a unui rezultat la locul de muncă, însă trebuie să știe că astăzi nu este momentul semnărilor de contracte și cu atât mai puțin al finalizărilor.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă de rezolvarea unor probleme administrative care vizează locuința sau au legătură cu unul dintre membrii familiei. Posibil ca nativii să-și ofere ajutorul celor mai în vârstă din familie.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a-i critica și ironiza pe cei din jur, inclusiv că vorbim de colegi de muncă, prieteni sau partener de viață. Nativii devin orgolioși peste măsură și nu este exclus să devină destul de duri în exprimare.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești sunt cu capul în nori la locul de muncă și gândul le zboară la distracție. Nativii își fac planuri de weekend și lasă sarcinile de servici pe plan secund. Atenție la proiectele care nu suportă amânare! Nu le ignorați pentru a nu fi sancționați mai târziu!