Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017 - Berbec

Așteaptă-te la orice azi, și bune, și rele. Astrele sunt imprevizibile în ceea ce te privește, dar cu siguranță că ceva major ți se va întâmpla până la căderea serii. Sau poate că vei afla o veste extrem de importantă pentru tine. Oricum, surprizele se vor ține lanț... Să sperăm că vor fi plăcute!

Taur

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017 - Taur

Când credeai că nu mai e nicio șansă să-ți salvezi relația de cuplu, sau poate relația cu un prieten apropiat, ceva se schimbă brusc în bine. O a treia persoană va avea un rol-cheie în asta, așa că ai grijă să îi mulțumești. Ziua ta se va încheia foarte plăcut, cu un sentiment de bine și cu o piatră de pe inimă luată.

Gemeni

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017 - Gemeni

Ai mare grijă la ceea ce faci azi și mai ales la interacțiunile cu persoanele de sex opus pentru că partenerul tău de cuplu va fi foarte gelos și sunt șanse ca orice mic gest nepotrivit din partea ta să dea naștere unui scandal monstru. Nu uita că te-am avertizat!...

Rac

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017 - Rac

Te bucuri azi de o zi fără întâmplări majore, dar și cu multă creativitate. Așa că lasă orice dramă și concentrează-te pe ceea ce faci. O să-ți iasă tot ce îți propui și șefii te vor aprecia. În plus, dacă aveai de gând să colaborezi cu cineva și în afara serviciului, azi s-ar putea să-ți iasă!

Leu

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017 - Leu

Bucură-te azi de o zi minunată, în care toată energia astrelor se va concentra în casa prieteniei din zodia ta. Asta înseamnă că fie vei cunoaște oameni noi, interesanți, fie vei relua o veche prietenie, fie o sa-ți consolidezi relația cu un prieten mai noi. Oricum ar fi, toate variantele sună bine!

Fecioară

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017 - Fecioară

Ziua de azi înseamnă pentru tine bani, bani, bani! Și nu, nu te va supăra deloc acest lucru pentru că, nu numai că vei reuși să-ți plătești aproape toate datoriile, dar îți vor mai rămâne niște bani de cheltuit și pe micile tale plăceri nevinovate. Spor la shopping!

Balanţa

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017 - Balanță

Azi o să primești o informație prețioasă, care te-ar putea ajuta să avansezi în carieră. Trebuie doar să știi cum să te folosești de această informație și să alegi momentul cel mai potrivit. Dacă îți plac riscurile, jocul acesta este făcut exact pe gustul tău! Îndrăznește!

Scorpion

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017 - Scorpion

Încerci să îi faci cuiva pe plac azi, dar ajungi să te neglijezi pe tine... Nu e deloc bine ceea ce faci și știi asta. Azi va trebui să analizezi bine situația și să îți dai seama dacă merită sau nu tot acest sacrificiu. E timpul să te pui pe tine pe primul plan!

Săgetător

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017 - Săgetător

Când nu mai ai timp de tine și ajungi să te pui pe ultimul plan, e timpul să-ți reorganizezi viața. Iar pentru tine, acest moment e chiar azi. Vezi la ce poți renunța, ce poți schimba și ce poți face concret pentru ca tu să nu mai rămâi mereu pe ultimul loc în viața ta.

Capricorn

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017 - Capricorn

Azi o să ai parte de o surpriză destul de neplăcută, cel mai probabil la ceas de seară. Există posibilitatea să te trezești cu un invitat nepoftit, care nu numai că vine fără să anunțe, dar vrea să și rămână la tine pentru o perioadă. Îți va supune toți nervii la test această întâmplare.

Vărsător

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017 - Vărsător

Azi sunt șanse mari să primești o veste extraordinară de la partenerul de cuplu, dacă ești într-o relație de lungă durată. Azi ai putea deveni părinte pentru prima oară. Dacă nu e cazul, oricum o să primești o veste importantă, care o să-ți înmoaie genunchii.

Peşti

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2017 - Pești

Ziua de azi vine cu vești importante pentru tine, din domeniul sănătății. Dacă ți-ai făcut analizele recent ai toate șansele să afli că totul e în regulă. Sau poate că aveai emoții în legătură cu o consultație - orice ar fi, veștile sunt bune și ai un motiv de sărbătorit diseară!