Horoscopul zilei de 7 octombrie 2019

Berbec

Străduiește-te să faci față stresului de azi. Nici nu prea ai încotro, de altfel. Relațiile cu colegii sunt tensionate, însă un proiect comun v-ar putea relaxa pe toți cei implicați.

Taur

Azi e momentul perfect să faci investiția pe care ai tot amânat-o în ultima vreme. O să fie una dintre cele mai bune alegeri pe care le-ai făcut recent, ai să vezi.

Gemeni

E timpul să spui lucrurilor pe nume și să îți asumi vina într-un proiect profesional, dacă știi că din cauza ta s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Știi cum se spune, greșeala recunoscută e pe jumătate iertată.

Rac

Sunt șanse mari azi să primești o grămadă de laude neașteptate. Problema e însă că, în sufletul tău, suferi în tăcere din cauza unui subiect pe care nu ai dispoziția necesară de a-l dezbate cu alții.

Leu

Azi a venit momentul să primești banii care îți erau datorați. Ești în culmea fericirii, pentru că această sumă vine în cel mai potrivit moment cu putință, iar tu știi deja cum o vei cheltui.

Fecioară

Ai chef de o petrecere, de dans, de nebunii, dar toată lumea din jurul tău ba are treabă, ba nu are chef. Încerci să găsești o soluție pentru a pune la cale distracția, chiar dacă e luni.

Balanţa

Simți nevoia să îți ceri scuze, dar nici măcar nu e vina ta. Ar trebui să renunți la vechile obiceiuri și să adopți unele noi, mai corecte cu tine, în primul rând. Capul sus!

Scorpion

Azi ai toate șansele de a primi vești bune pe plan profesional. S-ar putea ca un proiect de-al tău să fie foarte apreciat de șefi, iar asta îți va aduce și niște bani frumoși.

Săgetător

E timpul să spui lucrurilor pe nume și adevărul direct în față persoanei care te-a supărat în ultima perioadă. Nu mai poți continua așa și știi și tu asta.

Capricorn

Fie ce-o fi, azi trebuie să iei o decizie. În ultima perioadă, ai tot amânat asta, dintr-un motiv sau altul, dar azi vei fi nevoită să o faci. Lucrurile nu mai pot fi amânate și toată lumea o știe la fel de bine ca și tine.

Vărsător

O zi ca oricare alta se transformă într-o adevărată goană - o să ai de alergat mult azi, ba cu niște acte, ba pentru la locul de muncă. Cel mai probabil că vei ajunge târziu acasă, epuizată.

Peşti

Astăzi există riscul unei aventuri amoroase. Riști să îți sabotezi relația de cuplu pe care o ai de multă vreme și care mergea din ce în ce mai bine în ultima perioadă. Ai mare grijă la tentațiile de orice fel.