Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018

Berbec

Comunică cu cei din jur și încearcă să fii mai deschisă. Riști să te afunzi în această stare de tristețe și melancolie care te-a cuprins și nu e bine. Azi e despre socializare.

Taur

Nu uita azi de lucrurile pe care trebuie să le rezolvi, înainte de începutul săptămânii. Ieri ai preferat să te relaxezi, dar azi e cazul să te mobilizezi puțin.

Gemeni

Ai chef de o petrecere, de dans, de nebunii, dar toată lumea din jurul tău ba are treabă, ba nu are chef. Încerci să găsești o soluție pentru a pune la cale distracția.

Rac

Simți nevoia să îți ceri scuze, dar nici măcar nu e vina ta. Ar trebui să renunți la vechile obiceiuri și să adopți unele noi, mai corecte cu tine, în primul rând.

Leu

Ai uiți să faci ceva și o să te enerveze la culme asta. Dar așa se întâmplă când oamenii sunt foarte obosiți. Mai bine te-ai relaxa, ai muncit prea mult săptămâna asta.

Fecioară

Ai nevoie de liniște, de calm, de energie bună, iar singurul loc de unde îți poți încărca azi bateriile e... în sânul familiei. Petrece alături de cei dragi și o să vezi cât de bine te vei simți apoi.

Balanţa

Azi încerci să te relaxezi și să te odihnești, pentru că știi că urmează o săptămână dificilă. Noroc cu cei din jur care te susțin mereu, necondiționat.

Scorpion

Azi trebuie să te relaxezi, pentru că habar nu ai acum cât vei avea de muncă în săptămâna care vine. Drept urmare, azi concentrează-te doar pe lucrurile care îți fac plăcere.

Săgetător

Azi va trebui să porți o conversație serioasă cu cineva din familie, iar opiniile voastre nu se vor alinia deloc. Încearcă să aduci argumente și evită conflictele.

Capricorn

Te cerți cu cineva din familie în prima parte a zilei, iar asta te enervează la culme. Până seara însă uiți de toată energia negativă și te implici într-un act umanitar.

Vărsător

Azi ai nevoie de liniște și de odihnă. S-ar putea să te confrunți cu o mică problemă de sănătate, dar, din fericire, trece repede. Oricum, un control la medic nu ți-ar strica.

Peşti

Astăzi pui accentul pe comunicare și pe emoții. Te deschizi în fața unei persoane, iar asta pare că îți ia o greutate de pe suflet. Te simți mult mai bine la final...