Horoscopul zilei de 7 octombrie 2017

Berbec

Ziua de azi înseamnă pentru tine relaxare şi odihnă. O să ai timp în sfârşit de lucrurile pe care le amâni de multă vreme. O să petreci timp preţios cu familia şi o să uiţi pur şi simplu de toate grijile. Aveai nevoie de asta.

Taur

O zi ca asta merită notată în calendar. Pentru că nu îţi stă în fire în mod normal să te ascunzi de cei din jur şi să îţi dedici atâta timp doar pentru tine. Dar azi vei recupera multe lucruri şi vei scăpa de nişte frustrări. O carte bună, un film frumos, o şedinţă la salon - orice ai alege, tu vei fi pe primul loc în planurile tale.

Gemeni

Degeaba te plângi tot timpul că nu ai suficiente momente doar pentru tine, dacă atunci când le ai, tu preferi să pierzi timpul cu prostii. Azi ar trebui să te gândeşti bine la acest lucru şi să-ţi restabileşti priorităţile.

Rac

O întâlnire romantică în ploaie, o plimbare în parc, o carte bună citită alături de un ceai parfumat - ai multe lucruri pe care ţi-ai propus să le faci azi, şi culmea e că, spre diferenţă de alte dăţi, chiar o să-ţi duci planurile la bun sfârşit.

Leu

Când simţi că ai găsit persoana căreia îi poţi spune orice, oricând, când simţi că rezonezi perfect cu un alt om, că aveţi idealuri asemănătoare, vieţi asemănătoare, atunci orice alte cuvinte sunt de prisos. Iar azi vei simţi asta.

Fecioară

Încerci să evadezi din monotonia unei relaţii de cuplu care nu mai este de mult timp palpitantă, dar ajungi prinsă într-o poveste complicată, cu o intrigă plină de întrebări... poate că uneori deciziile luate într-un impuls de moment nu sunt cele mai bune, iar azi ai să te convingi de asta.

Balanţa

Din fericire pentru tine, ziua de azi aduce cu sine o mulţime de planuri anulate sau reprogramate, aşa încât îţi vei permite să te relaxezi şi să uiţi de probleme. Ceea ce te va face foarte fericită, atât de fericită cum n-ai mai fost de multă vreme.

Scorpion

E uşor să dai vina pe alţii, dar e greu să accepţi că - atunci când mai mulţi îţi spun - tu eşti de fapt vinovatul. S-ar putea ca asta să fie adevărat şi, la nivel inconştient, să-ţi dai seama. Azi o să începi să te gândeşti la multe lucruri şi va trebui să accepţi faptul că nu ai mereu dreptate.

Săgetător

Te gândeşti serios la o schimbare azi, deşi singura schimbare pe care ţi-o doreşti cu adevărat e să uiţi de tot şi să te relaxezi aşa cum n-ai mai făcut-o de multă vreme. Poate că ar fi cazul să-ţi îndrepţi atenţia şi spre propria ta persoană.

Capricorn

Când lucrurile par că o iau razna, nu dispera. Toarnă-ţi un pahar de vin, mănâncă ceva bun şi calmează-te. Lumea nu se va sfârşi dacă tu vei alege să spui NU şi să îţi vezi de treabă. E o zi pe care ţi-o dedici în totalitate şi e foarte bine aşa.

Vărsător

Poate că nu aveai chef de socializat azi, dar te vei vedea nevoită să ajungi la o întâlnire ceva mai oficială, la un eveniment sau la o adunare. Oricum, norocul tău stă într-o persoană dispusă să te ajute să evadezi, aşa că ai puţină răbdare pentru că vei scăpa.

Peşti

Când o zi relaxantă de sâmbătă pare că se transformă într-o zi de luni, cu responsabilităţi şi stres, e cazul să spui STOP. Ţine de tine să faci alegerile corecte, ţine de tine să înveţi să spui NU. Până la urmă, e viaţa ta şi tu alegi cum ţi-o trăieşti.