Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2019

Berbec

Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune si petreceti momente placute impreuna. In prima parte a zilei faceti cunostinta cu o femeie care va juca un rol important in viata dumneavoastra.

Taur

Tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta din partea partenerului de viata! Va sfatuim sa acordati mai multa atentie si problemelor profesionale. Aveti tendinta sa faceti greseli care va pot crea neplaceri la locul de munca.

Gemeni

In prima parte a zilei faceti o achizitie importanta pentru familie. Partenerul de viata va apreciaza initiativa. Va schimbati programul in ultimul moment, din cauza unei situatii neprevazute create la locul de munca. Petreceti seara in mijlocul familiei si planificati o excursie.

Rac

Este posibil sa aveti mici dificultati in relatiile parteneriale. Cu calm, puteti evita o discutie in contradictoriu. Dupa-amiaza primiti o suma de bani pe care o asteptati de cateva zile. Va regasiti optimismul.

Leu

O colega de serviciu va invita la o petrecere. Sunteti remarcat de o persoana sensibila si s-ar putea sa-i cuceriti inima. Nu este exclus sa stabiliti o relatie de durata. Va puteti baza pe intuitie, dar nu neglijati sfaturile prietenilor apropiati!

Fecioară

Zi favorabila intalnirilor cu prietenii si armoniei familiale. Nu este exclus sa aveti mici probleme de sanatate. Dupa-amiaza primiti o suma importanta de bani, sub forma de imprumut, de la o ruda mai in varsta. De asemenea, s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Va sfatuim sa nu luati decizii pripite.

Balanţa

In cursul diminetii sunteti impulsiv si exista riscul sa jigniti o femeie. Nu este o zi buna pentru sustinerea examenelor si pentru afaceri. In schimb, puteti petrece clipe placute in compania persoanei iubite. Va sfatuim sa dati dovada de prudenta in tot ce faceti si sa evitati discutiile in contradictoriu.

Scorpion

Este posibil sa vi se propuna asocierea intr-o afacere. Nu va grabiti sa luati o decizie! Astazi s-ar putea sa nu luati hotarari inspirate. In partea a doua a zilei, acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Petreceti o seara romantica in compania persoanei iubite.

Săgetător

Aveti succes in afaceri, dar sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important il primiti din partea unei femei, care apreciaza corectitudinea dumneavoastra. Dupa-amiaza va confruntati cu unele probleme sentimentale, pe care insa le rezolvati cu ajutorul calitatilor dumneavoastra de bun psiholog.

Capricorn

Au loc evenimente importante pe plan profesional. Forma intelectuala si spiritul de initiativa va aduc succesul la locul de munca si va bucurati de aprecieri. In partea a doua a zilei sunteti nevoit sa luati o decizie in privinta relatiilor cu persoana iubita. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Vărsător

Zi favorabila realizarilor pe plan social si sentimental. Fiti prudent in afaceri si in chestiunile profesionale! Atentia pe care o acordati problemelor de sanatate ale unei femei mai in varsta din familie va atrage simpatia celor din jur.

Peşti

Sunteti indispus din cauza dificultatilor materiale cu care va confruntati. Nu este momentul sa incepeti activitati noi si nu va sfatuim sa va bazati pe reusita unei afaceri. S-ar putea sa aveti parte de o dezamagire. Relatiile sentimentale parcurg o perioada favorabila.