Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Berbec

Ar fi bine să începi să pui bani deoparte și să renunți la cheltuielile care nu sunt neapărat necesare. S-ar putea să urmeze o perioadă cu fluctuații mari și împrumutul nu va fi tocmai cea mai bună variantă.

Taur

Este posibil să pui bazele unei noi povești de iubire, dar te sfătuim să nu te grăbești deocamdată. Nu uita că Venus, patronul zodiei tale și planeta iubirii, este în retrogradare. Dacă ai o relație de lungă durată, atunci pregătește-te pentru o cerere în căsătorie sau, cel puțin, o discuție pe tema asta.

Gemeni

Nu ești în apele tale astăzi și ai face bine să nu te suprasoliciți la muncă. Lasă și pentru mâine ce nu poți rezolva astăzi și odihnește-te mai mult. Nu face excese alimentare!

Rac

Ești tentată să calci strâmb, mai ales dacă ești căsătorită sau ai o relație de lungă durată. Sfatul nostru este să nu te lași pradă dorințelor de moment și pasiunilor trecătoare. Dacă ești singură ai ocazia să flirtezi și chiar să ai parte de o aventură amoroasă.

Leu

Niște discuții cu membrii familiei ți-ar putea strica toată buna dispoziție, iar sfatul nostru este să încerci să fii mai maleabilă și mai înțelegătoare, mai ales dacă este vorba de persoane mai în vârstă.

Fecioară

Dai dovadă de o bună capacitate ed comunicare astăzi care te-ar putea ajuta să pui bazele unor proiecte de lungă durată, posibil chiar cu persoane aflate la distanță.

Balanţa

Este posibil să primești un bonus pentru munca depusă în ultimul timp, să încasezi niște comisioane sau cineva sa-ți facă o propunere pentru a câștiga rapid și sigur niște bani în plus.

Scorpion

Cauți echilibrul în jurul tău și încerci să te eliberezi de niște scheme vechi care te trag înapoi. Este posibil să cunoști o persoană care să-ți trezească înteresul pentru o relație de viitor, însă nu te grăbi să te îndrăgostești.

Săgetător

Nu ești în apele tale și te lași măcinată de gânduri și emoții care nu-ți aduc nimic bun. Caută rădăcina acestor frământări și abia apoi încearcă să le rezolvi.

Capricorn

Este posibil să ai parte de niște dialoguri cu prietenii care să te pună pe gânduri și să te facă să renunți la un plan pe termen lung pe care îl aveai bătut în cuie. Nu te grăbi să iei o decizie!

Vărsător

Ai ocazia să te afirmi la locul de muncă și să te pui bine cu șefii. Munca ta de până acum va fi apreciată și nu este exclus să fii propusă pentru o avansare în funcție.

Peşti

Te gândești să faci o călătorie, fie pentru relaxare, fie în interes de serviciu, însă nu ești pe deplin mulțumită de niște aspecte. Este posibil să te lași trasă înapoi întocmai de niște principii și concepții pe care le ai și pe care ar trebui să începi să le dizolvi.