Horoscopul zilei de 7 noiembrie

Berbec

Azi ești în priză și, prin urmare, ești pusă pe rezolvat chestiuni financiare pe care le-ai tot amânat până acum. Faci drumuri scurte, te învârți între job și bancă și sochezi lumea din jurul tău cu dorința extremă de a comunica. Foarte bine! Ține-o tot așa!

Taur

Te îngrijorezi din cauza unor bani care nu mai intră în cont, însă nu este cazul să faci prea mare tam-tam. În zilele următoare aspectele vor fi favorabile plăților, însă nu te vei bucura prea mult de ei, căci așa cum îi vei lua, tot la fel îi vei da.

Gemeni

Te-ai trezit cu o poftă de viață ieșită din comun si bine ai făcut căci ai treburi de rezolvat. Dar astrele sunt de partea ta astăzi și îți vor facilita rezolvarea tuturor sarcinilor pe care ți le propui. Dă-i bice!

Rac

Nu ești în apele tale azi și o mulțime de gânduri te macină. Dacă vei vrea să iei o decizie importantă, poate ar fi mai bine să aștepți să te mai liniștești. Încearcă să înlături dorința de izolare, nu-ți face bine în această perioadă.

Leu

Azi ți se deschid noi oportunități și ar fi bine să profiți rapid de ele. Ai grijă la persoanele pe care le întâlnești în această perioadă, te-ar putea ajuta mai târziu în dezvoltrarea planurilor pe care le ai în gând.

Fecioară

Niște ședințe obositoare sau niște discuții în contradictoriu cu șefii te-ar putea da peste cap și ți-ar putea strica toată ziua. Încearcă să nu te implici mai mult decât trebuie la locul de muncă și, în niciun caz, să nu pui sentimente.

Balanţa

Azi vei face drumuri scurte să rezolvi niște chestiuni amânate, posibil să plătești facturi sau să rezolvi niște situații legate de acte. Seara te vei simți extenuată și vei avea nevoie de sprijinul partenerului sau al cuiva din familie pentru a-ți rezolva treburile gospodărești.

Scorpion

Va fi o zi destul de încordată. Posibil să apară certuri cu partenerul din cauza unor sume de bani blocate sau care întărzie să apară. Nu trebuie să lași situația financiara să-ți afecteze viața privată. Poate ar fi mai bine să încerci să-ți regăsești echilibrul pe toate planurile.

Săgetător

Încearcă să te relaxezi mai mult și evită să intri în contradictoriu cu cei din jurul tău, în special cu partenerul. Pofta ta de comunicare s-ar putea să nu-ți fie de bun augur astăzi. Cel mai bine ar fi să o canalizezi într-o direcție constructivă.

Capricorn

Nu prea te poți concentra la locul de muncă și ai senzația că timpul se mișcă mai greu ca de obicei. Problema este, însă că nu-ți poți susține dedline-urile și vei fi în vizorul șefilor. Încearcă să te concentrezi mai mult și vei trece cu bine și de ziua de azi.

Vărsător

Îți faci prea multe griji pentru cei din jurul tău și uiți să trăiești pentru tine. Azi mai mult ca de obicei este posibil să te simți atrasă de partea creativă și nu ar fi rău să-ți dedici cel puțin jumătate din zi pentru a crea ceva pe placul tău.

Peşti

Niște gânduri îți cam dau târcoale de ceva vreme încoace. Este, poate, un dor de cineva aflat la distanță sau o dorință de a revedea o persoană din trecutul tîu. Indiferent ce ar fi, ai grijă ca acest aspect să nu-ți pună în pericol relația actuala.