Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Berbec

Chiar dacă este zi de weekend ai tendința de a te suprasolicita cu niște chestiuni care vizează locul de muncă. Posibil să lucrezi de acasă sau să pregătești un proiect un plan profesional.

Taur

Ești irascibilă și intri în conflicte cu cei din jur chiar și fără motiv. De altfel, oboseala își poate spune cuvântul în modul în care interacționezi cu ceilalți.

Gemeni

Trăiești clipe pasionale în cuplu, pline de emoție și sensibilitate și poți face declarații de dargoste surprinzătoare. Dacă ești singură, ieși în oraș. Ai șanse de a cunoaște pe cineva care să-ți incite simțurile.

Rac

Se întrevăd conflicte cu familia, neînțelegeri legate de modul de administrare a unor chestiuni ce țin de casă. Nu este exclus să afli de o problemă de sănătate a unei rude.

Leu

Este o zi favorabilă să ieși în oraș, să participi a evenimente, să cunoști persoane noi. Ține cont că acum poți lega relații de rpietenie reciproc avantajoase și de lungă durată.

Fecioară

Te preocupi de casă și familie și simți că îți consumi tot timpul cu activitățile casnice. Posibil să ai parte de vizita rudelor sai să trebuiască să participi la o reuniune de familie.

Balanţa

Încearcă să eviți tensiunile în cuplu, iar dacă ești singură ferește-te să te lași cucerită. S-ar putea ca ulterior să ai de suferit.

Scorpion

Se întrevăd tensiuni cu cei apropiați și este posibil să rupi o relație, fie de prietenie, fie de iubire, fie o asociere, colaborare. Evită discuțiile în contradictoriu.

Săgetător

Ar trebui să încercă sp te odihnești mai mult. Ai tendința de a te implica în  mai multe activități deodată și astfel să nu termini niciuna, dar să te suprasoliciți.

Capricorn

Este o zi favorabilă să te pui în evidență în anturajul de prieteni sau în cadrul unui eveniment. Poți cunoaște persoane care să-și incite simțurile și să-ți trezească interesul.

Vărsător

Prietenii se dovedesc a fi un punct de sprijin pentru tine astăzi și poți apela cu încredere la sfaturile lor. Te va ajuta să te descarci una stfel de dialog și să te liniștești.

Peşti

Este o zi bună pentru dragoste, pentru declarații și pentru surprize în cuplu. Dacă ești singură, poți flirta cu ușurință, dar ai grijă să nu te îndrăgostești.