Horoscopul zilei de 7 martie 2018

Berbec

Începi ziua cu energie, dar e foarte posibil s-o termini în lacrimi. O veste proastă venită de peste mări și țări îți poate afecta nu doar ziua de azi, ci toată perioada următoare. O să fie bine, vei vedea, astrele sunt de partea ta, chiar dacă acum nu prea pare...

Taur

Ai noroc azi, așa că ar fi bine să joci la loto sau să fii atentă pe unde mergi, pentru că în calea ta ar putea să apară o sumă de bani sau un obiect de valoare. La fel, dacă azi primești o moștenire sau o mărire de salariu, nu ar trebui să te surprindă.

Gemeni

Azi afli o veste bună despre starea de sănătate a cuiva drag. O să te bucure mult acest lucru, mai ales că e prima veste cu adevărat bună pe care o primești după o lungă perioadă de timp, drept urmare sărbătorește așa cum ți se pare că merită acest moment.

Rac

Azi așteaptă-te la mici bucurii, una peste alta. Când credeai că nu se mai poate schimba nimic într-o direcție sau chiar părerea cuiva, azi o să te convingi că astrele fac minuni și toate planurile cu care tu nu erai de acord se vor anula. Ai mare noroc!

Leu

Ziua de azi are o energie aparte, după cum te vei convinge singur, dragă Leu. Ai mari șanse să primești o ofertă avantajoasă, fie că e vorba de serviciu, fie că e vorba de ceva care îți poate aduce un venit în plus, după orele de lucru. Oricum ar fi, bugetul tău se va majora considerabil. Felicitări!

Fecioară

Problemele de cuplu își fac din nou apariția în viața ta, într-un moment în care nu te așteptai deloc. Partenerul de cuplu nu vrea deloc să facă compromisuri, de niciun fel, iar asta te calcă pe nervi și te face să renunți. Până la urmă, dragoste cu forța chiar nu se poate.

Balanţa

Azi ai șanse mari de a cunoaște o persoană nouă, foarte interesantă, dintr-un domeniu care te fascinează și despre care ai vrut mereu să afli mai multe lucruri. O să te împrietenești rapid cu această persoană și legătura voastră va dura multă vreme de acum încolo.

Scorpion

Banii nu sunt o problemă pentru tine în prezent, dar ar putea deveni, dacă nu temini odată cu cumpărăturile impulsive pe care le faci chiar dacă nu ai nevoie de nimic. Exact ca azi. Ai grijă mare, astrele te supun la un test!

Săgetător

Încearcă să fii mai deschisă cu persoanele din jur! Faptul că tu nu vrei să socializezi, nu înseamnă că acei oameni nu au nimic interesant de spus. Uneori reacționezi prea agresiv, iar persoanele din jurul tău ar putea crede că este vina lor.

Capricorn

Pregătește-te pentru o zi minunată, pentru că partenerul de cuplu ți-ar putea face azi o surpriză atât de frumoasă, încât ai putea crede că nu este real ce ți se întâmplă. Dar da, astrele îți fac azi o surpriză mai mult decât frumoasă, ai să vezi!

Vărsător

Ziua de azi vine cu discuții lungi, cu planuri și cu o chimie aparte între tine și echipa de la serviciu, cu care lucrezi îndeaproape. Legătura dintre voi e din ce în ce mai puternică și deja sunteți mai mult decât colegi, sunteți prieteni!

Peşti

Azi ai șanse mari de a câștiga un premiu, așadar dacă ai participat la un concurs de curând sau ai pus un bilet la loto... pregătește-te! S-ar putea să dea norocul peste tine. Dacă e așa, bravo ție, dar ai grijă cum te bucuri de acest premiu! Să nu exagerezi!